O Jayson Tatum καθαρίζει τους Nets, το Twitter τρελαίνεται

Απίθανα πράγματα στο πρώτο ματς των playoffs του ΝΒΑ ανάμεσα σε Boston Celtics και Brooklyn Nets.

Το παρθενικό παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των playoffs του NBA ανάμεσα στους Boston Celtics και του Brooklyn Nets, στο TD Garden της Βοστώνης, προσέφερε ακριβώς όλα όσα θα περίμεναν οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας - ίσως και κάτι παραπάνω. Οι Κέλτες επικράτησαν με 115-114, χάρη σε ένα spin move με λέι απ του σταρ των γηπεδούχων, Jayson Tatum.

Μία διαφήμιση του μπάσκετ, με συνέχεια στο Twitter

Η Βοστώνη έφτασε να προηγείται μέχρι και με 15 πόντους διαφορά αλλά οι Nets δεν παραδόθηκαν ποτέ, έχοντας τον Kyrie Irving σε έξαλλη κατάσταση (39 π.) αγωνιστικά αλλά και πέρα από το παρκέ, ανοίγοντας συνεχώς διάλογο με την εξέδρα.

> Διάβασε ακόμη για τον Kareem Abdul-Jabbar που με το hook του άγγιξε τον ουρανό και για τον Jamal Crawford χόρευε στο παρκέ.

Εκείνος όμως που έκρινε το ματς ήταν ο 24χρονος γκαρντ των Celtics, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 31 πόντους. Ασφαλώς, το νικητήριο καλάθι ήταν εκείνο που έγινε θέμα συζήτησης στο Twitter, συνδυαστικά με όλα όσα διαδραματίστηκαν στα 48 λεπτά του εντυπωσιακού παιχνιδιού.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος