O Julián Álvarez ζει το όνειρό του

Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ξαφνικά βαρόμετρο για την Εθνική Αργεντινής.

O Julian Alvarez ζει το όνειρο του στο Κατάρ με την Εθνική Αργεντινής. Μπορεί λίγους μήνες πριν ελάχιστοι να τον γνώριζαν εντός Ευρώπης, ωστόσο μέχρι το τέλος του 2022 ο αργεντίνος σέντερ φορ θα είναι ένα από τους πιο hot σέντερ φορ του πλανήτη. Ο Alvarez φέτος εκπληρώνει όλα τα όνειρα που είχε ως 11χρονος. Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τα νεανικά του χρόνια στην Αργεντινή καταδεικνύει, όλα όσα ακολούθησαν.

Το προηγούμενο Ιανουάριο η Μάντσεστερ Σίτι αγόρασε έναν άσημο 21χρονο από την Ρίβερ Πλέιτ πληρώνοντας 18.5 εκατομμύρια ευρώ και μετά την απόκτηση του Haaland το καλοκαίρι, λίγοι πίστεψαν ότι ο Alvarez θα μπορούσε να πιάσει. Ο Αργεντίνος εντούτοις, δεν έχει αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Από τον Φλεβάρη μέχρι και το καλοκαίρι αγωνίστηκε δανεικός στην παλιά του ομάδα πετυχαίνοντας 18 γκολ. Όλη η Αργεντινή μίλαγε για αυτόν και ο Guardiola ήξερε ότι είχε βρει λαβράκι. 

Όποτε ο Haaland ξεκουραζόταν φέτος, σκόραρε. Έχει πετύχει 7 γκολ με την Σίτι σε σύνολο 21 αγώνων, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο και η Αλμπισελέστε τον περίμενε. Πήρε "σπίτι του" τη φανέλα με το νούμερο 9 και τον ντεφορμάρισμα του Lautaro Martinez τον έφερε σε θέση βασικού. Στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει σκοράρει δύο φορές, κόντρα σε Πολωνία και Αυστραλία και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Lionel Scaloni. Πέρα τούτων, η χρηματιστηριακή του αξία κοντεύει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, σηματοδοτώντας άλλη μια καλή αγορά του Pep Guardiola. 

Ένα προφητικό βίντεο και μια φωτογραφία προ δεκαετίας 

Σε ένα βίντεο που πρόσφατα έγινε viral, o 11χρονος Alvarez δήλωνε χαμογελαστός ότι όνειρό του είναι να διαπρέψει με την River Plate και να αγωνιστεί μαζί με το είδωλό του, Lionel Messi σε ένα Μουντιάλ. 11 χρόνια αργότερα τα έχει πετύχει όλα και μαζί με τον Messi προσπαθούν να φέρουν το τρόπαιο στην Αργεντινή μετά από 36 χρόνια. 

Εκτός όμως από το περίφημο βίντεο, ο Alvarez έχει και σπουδαίο φωτογραφικό υλικό στην κατοχή του. Πριν από μερικά χρόνια ακολούθησε τον Messi μετά τη λήξη ενός αγώνα της Αργεντινής ζητώντας του μια αναμνηστική φωτογραφία. Σήμερα πια, φωτογραφίζονται μαζί να πανηγυρίζουν αγκαλιά για την αγαπημένη τους Αργεντινή. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος