Η τραγωδία που ένωσε Lionel Messi & Antonella Roccuzzo

Φαίνεται πως η απόσταση δεν κατάφερε να μπει εμπόδιο στον έρωτα του Lionel Messi για την Antonella Roccuzzo, που είναι μαζί από το 1998, έχοντας αποκτήσει τρεις γιους.

Γράφει: Esquire Editors 20 Δεκεμβρίου 2022

Ο κορυφαίος του κόσμου, Lionel Messi πέρασε την Κυριακή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου από την Αργεντινή και τη δική του ανάδειξη ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

Ο Lionel Andrés Messi, όπως είναι το όνομά του, γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1987 στο Ροσάριο, βορειοανατολικά της Αργεντινής. Είναι παντρεμένος με την Antonella Roccuzzo κι έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιους.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τους δύο γιους πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2017. Τον επόμενο χρόνο, η Roccuzzo έφερε στον κόσμο και τον τρίτο τους γιο. 

Η γνωριμία και η επανασύνδεση μετά την τραγωδία

Ο Messi γνώρισε για πρώτη φορά την Antonella όταν ήταν 5 ετών. Παρά τη γλυκιά φιλία τους, ο επαγγελματίας αθλητής έφυγε από την πατρίδα του σε ηλικία 13 ετών για να συνεχίσει τις ποδοσφαιρικές του προπονήσεις στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής, επανασυνδέθηκαν το 2005, όταν ο Messi έμαθε ότι η καλύτερη φίλη της Roccuzzo, Ursula Notz, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα μέσα ενημέρωσης επί 1,5 χρόνο.

O γάμος της χρονιάς - 01.07.17

Ο Messi έκανε πρόταση γάμου στην Antonella το 2010, δύο χρόνια πριν υποδεχτούν τον γιο τους, Thiago. Το ζευγάρι, έχει ακόμα δύο γιους, τον Mateo, που γεννήθηκε το 2015, και τον Jiro, που γεννήθηκε το 2018.

Η Antonella και ο Lionel το 2017 παντρεύτηκαν, στη γενέτειρά τους, την πόλη Ροσάριο, έχοντας αποκτήσει ήδη τους δύο γιους, όσο η Antonella διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της.

"Το ότι επέλεξε την πόλη του για να παντρευτεί, να φέρει τους συντρόφους του από την Μπαρτσελόνα και άλλους καλεσμένους για να ανακαλύψουν τον τόπο που μεγάλωσε δείχνει ακριβώς αυτό που είναι ο Leo" δήλωσε τότε στο CNN ο πρώην προπονητής του, Enrique Dominguez.

"Ένας τύπος με στοργή, με μνήμη, ένας ευγνώμων τύπος γιατί όντας αυτός που είναι, θα μπορούσε να είχε παντρευτεί στο καλύτερο μέρος του κόσμου".

"Μεγαλώνεις και μαθαίνεις. Συλλέγεις εμπειρίες σε όλες τις πτυχές της ζωής, εντός και εκτός γηπέδου" δήλωσε ο Messi το 2019 για την πατρότητα. "Το να έχω τρία παιδιά άλλαξε την οπτική μου για τη ζωή, τον τρόπο σκέψης μου και με βοήθησε επίσης να αναπτυχθώ. Παρόλο που υπάρχουν λίγες στιγμές ανάπαυλας στο σπίτι με τρία παιδιά, η Antonella και εγώ προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους, είτε βλέπουμε τηλεόραση, είτε παίζουμε, είτε οτιδήποτε άλλο. Μας αρέσει να μένουμε στο σπίτι και να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές".

 

Ποια είναι η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι

Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988, με πατέρα επιχειρηματία, ενώ η μητέρα της αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αφού η Antonella έχει δύο αδέλφια. Η Antonella Roccuzzo και ο Lionel Messi γεννήθηκαν στην ίδια πόλη στο Ροσάριο της Αργεντινής, ενώ για πρώτη φορά γνωρίστηκαν σε παιδική ηλικία, όταν εκείνη ήταν 4 ετών και αυτός 5.

Η Antonella Roccuzzo σπούδασε Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Είναι μοντέλο και οδοντίατρος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της εγκαταστάθηκε με τον Messi στην Ισπανία.

Η πρώτη ανάρτησή της μετά το τρόπαιο

"Ο πρωταθλητής μου", έγραψε η σύζυγος του Lionel Messi, στην πρώτη ανάρτησή της μετά την μεγάλη νίκη της Αργεντινής στο Μουντιάλ.


Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.