H Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

Για 2η φορά στην καριέρα της μετά το 2022.

Γράφει: Esquire Editors 16 Μαρτίου 2024

Εκπληκτική η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7(5), 6-2) την 20χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του US Open Κόκο Γκοφ (Νο 3), σε ένα συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 41 λεπτών, που είχε διακοπεί δύο φορές λόγω βροχής (η πρώτη είχε διάρκεια 25΄και η δεύτερη άγγιξε τις δύο ώρες), και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Καλιφόρνια Indian Wells", για 2η φορά στην καριέρα της μετά το 2022.

Εκεί θα αντιμετωπίσει, όπως και στο χαμένο τελικό του 2022 (6-4,6-1), την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία νωρίτερα χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να νικήσει την Μάρτα Κάστιουκ από την Ουκρανία με 6-2, 6-1

"Απλώς συνέχισα να πιστεύω, συνέχισα να παλεύω", είπε η Σάκκαρη, μετά την επική μάχη που κράτησε δύο ώρες και 41 λεπτά.
"Δεν τα παράτησα", είπε η Σάκκαρη. "Μπορείς εύκολα να χάσεις το μυαλό σου όταν χάσεις αυτό το δεύτερο σετ από match point", πρόσθεσε η Σάκκαρη που έπαιξε στους ημιτελικούς του τουρνουά εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

"Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού απέναντι στην Κοκό, αλλά θα ήταν καταπληκτικό αν αυτός ο αγώνας ήταν πάνω από μία ώρα πριν", είπε η Σάκκαρη.

"Θα κρατήσω αυτή τη νίκη παρόλο που ήταν σε τρία σετ. Σκεφτόμουν τη γραμμή του τερματισμού στο δεύτερο σετ και μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Αλλά αυτή ήταν μια εκπληκτική νίκη. Η Coco είναι μια καταπληκτική αντίπαλος. Είναι απίστευτη. Παλεύει για κάθε πόντο. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον τελικό για άλλη μια φορά εδώ", συμπλήρωσε.

Από: TheToc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

"Cream Abdul Jabbar": Ποιος είναι ο πιο viral μπασκετμπολίστας της Αμερικής

Ο Ρόμπι Άβιλα γνωστός ως "Cream Abdul-Jabbar", έχει γίνει viral στο NCAA. Από ένα υποτιμημένο underdog εξελίχθηκε σε μία από τις πιο ξεχωριστές μορφές της March Madness.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

To χθεσινό ματς στο Anfield το κέρδισε ο κόσμος

Σε μια εμφάνιση που έμοιαζε με πολεμική έφοδο παρά με ποδόσφαιρο, η Liverpool θύμισε στους Τούρκους τι εστί Anfield.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν έψαξε ποτέ να βρει δικαιολογίες

O παγκόσμιος πρωταθλητής μοιράστηκε στο Esquire όλα αυτά που τον μεταμόρφωσαν σε Iron Mike ενόψει του επικείμενου αγώνα του με τον Floyd Mayweather στις 27 Ιουνίου στο Telekom Center Athens.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Η ώρα των underdogs πλησιάζει στο Allwyn Final 4 Κυπέλλου Βόλεϊ

Το Allwyn Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ στη Λάρισα συγκεντρώνει Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Φλοίσβο. Τρία underdogs ταξιδεύουν με όνειρα για την έκπληξη απέναντι στο μεγάλο φαβορί.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Γιατί το Μαρόκο κέρδισε "στα χαρτιά" το AFCON, 57 μέρες μετά τον τελικό

Η CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού AFCON 2025, δίνοντας τη νίκη στο Μαρόκο με 3-0 λόγω παραβίασης κανονισμών από τη Σενεγάλη, που ετοιμάζει προσφυγή στο CAS.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Μαξ Ντάουμαν: Ένα αστέρι γεννήθηκε στο Emirates

Ο Μαξ Ντάουμαν έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ, καθώς σε ηλικία 16 ετών έγινε ο νεότερος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, χαρίζοντας τη νίκη απέναντι στην Έβερτον.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης