Κάθε φορά που ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει το ξεπέταγμά του, σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ευρώπη ασχολείται μαζί του, απολύτως δικαιολογημένα. Αυτό που συμβαίνει όμως με τον Erling Haaland μοιάζει να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσφατο παρελθόν. Ο 19χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ σκοράρει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, πείθοντας ακόμη και τον πιο δύσπιστο πως πρόκειται για ένα πραγματικά σπάνιο project. 

Τελευταίο και άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα των ικανοτήτων του πήραν όλοι στο πρόσφατο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν για την φάση των 16 του Champions League, εκεί όπου ο Haaland βρήκε δύο φορές δίχτυα. Φυσικά, ο κόσμος του ίντερνετ -και ειδικότερα εκείνος των social media- τρελάθηκε και ασχολήθηκε ενδελεχώς μαζί του, με κάποια αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα.


Διάβασε ακόμη για τον μοναδικό στο είδος του Socrates, τον αντισυμβατικό προφήτη Roberto Baggio, τι ακριβώς ισχύει με το Financial Fair Play στο ποδόσφαιρο και την υπηρεσία streaming που ετοιμάζει η Premier League.