Προσεχώς ο AI εαυτός μας θα μπορεί να φλερτάρει στο διαδίκτυο

Τεχνητή νοημοσύνη και φλερτ σημαίνει ένα πράγμα: Μάνθος Φουστάνος has joined the chat.

Τεχνητή νοημοσύνη, AI, Metaverse, ChatGPT και πάει λέγοντας. Αν δεν έχεις ακούσει κάποια από αυτές τις λέξεις στη ζωή σου είσαι πολύ τυχερός και πιθανότατα ζεις σε κάποιο ακατοίκητο ερημονήσι, χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο. Τα λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης διεισδύουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας και η νέα, λίγο περίεργη, είσοδος σε αυτά, είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή γνωριμιών, πολύ διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, η ομάδα πίσω από το Dispo (μία εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών), φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το Tinder του μέλλοντος.

Και το όνομα αυτού... Teaser AI. Με σλόγκαν "λιγότερη συζήτηση, περισσότερη δράση", το εν λόγω ακυκλοφόρητο dating app αναμένεται να ενώσει την τεχνητή νοημοσύνη με το online dating.

"Όταν ξεκινάτε το Teaser AI, η τεχνητή νοημοσύνη μας αρχίζει να μαθαίνει για εσάς - μέσω του προφίλ και των συνομιλιών σας, γίνεται κάθε φορά πιο έξυπνη", αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής. "Οι υποψήφιοι σύντροφοι μπορούν να συνομιλούν με την τεχνητή νοημοσύνη σας και εσείς μπορείτε να συνομιλήσετε με τη δική τους ... Όταν προκύψει ένα ταίρι, δείχνουμε αυτή τη συνομιλία της AI στη συνομιλία και αναλαμβάνετε και οι δύο από εκεί και πέρα".

Δεν ξέρουμε πως νιώθεις για αυτό αλλά εμείς θα σου πούμε τη θετική πλευρά με μία μόνο φράση. Όχι άλλες έξυπνες και εφευρετικές ατάκες για να σπάσεις τον πάγο. Όσο ανάμεικτα και αν είναι τα συναισθήματα, ας παραδεχθούμε πως τουλάχιστον αυτό είναι παρηγορητικό.

Το Teaser AI πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα τον Μάιο, σύμφωνα με την καταχώρηση στο app store, καθώς ο "πυρετός" της τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζει να κατακλύζει τη Silicon Valley και τα media. Αναμένουμε, μόνο, να δούμε πως θα λειτουργήσει στην πράξη και τι υποδοχή του επιφυλάσσει το κοινό.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης