Στη νέα σεζόν με μοναδικό στυλ

Κάποιες από τις ομορφότερες ποδοσφαιρικές φανέλες ομάδων για τη σεζόν που ξεκινά προσεχώς.

Το EURO φεύγει, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, οι fans των σπορ γενικότερα και τους ποδοσφαίρου ειδικότερα, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη νέα σεζόν που ξεκινά σε μερικές εβδομάδες. Το στυλ και η μόδα στην εν λόγω περίοδο είναι κάποια στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον αναφορικά με τις καινούριες φανέλες που θα λανσάρει η κάθε ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου για την καινούρια αγωνιστική χρονιά. Ναι, οι ποδοσφαιρικές φανέλες είναι σημαντικό μέρος του παιχνιδιού, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το Esquire προσπαθεί να ξεχωρίσει κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες αυτών, την ίδια στιγμή που η adidas, η Nike, η Puma και τα υπόλοιπα brands βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν, με σημαντικές καινοτομίες αλλά και ρετρό αναφορές. 

Μάντσεστερ Σίτι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Η Puma έκανε αρκετά καλή δουλειά με τις νέες εντός έδρας εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Αγγλίας, ακολουθώντας κλασικές γραμμές και το γαλάζιο χρώμα να παραμένει ο πρωταγωνιστής. Συγκριτικά με την περσινή φανέλα, θα υπάρχει περισσότερο λευκό, κυρίως στο πλαϊνό μέρος.

Άγιαξ

Ο ποδοσφαιρικός γίγαντας από την Ολλανδία επαναφέρει ένα κλασικό σχέδιο για τη σεζόν 2021-22. Μάλιστα, η ρετρό αισθητική θα συνδυαστεί με το γεγονός πως -τουλάχιστον για την Eredivisie- οι φανέλες δε θα φέρουν στο πίσω μέρος τους τα ονόματα των παικτών. 

> Διάβασε ακόμη: Η άνοδος και η πτώση του Michel Platini

Λίβερπουλ

Στις 8 Ιουλίου, η Λίβερπουλ έδινε στη δημοσιότητα μία γεύση από τις εκτός έδρας εμφανίσεις που θα λανσάρει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, με ένα ιδιαίτερο χρώμα, που παραπέμπει σε μία αντίστοιχη της σεζόν 1996-97.

> Διάβασε ακόμη: Η βιομηχανία ποδοσφαιριστών της Αταλάντα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορά μία ενδιαφέρουσα στιλιστικά φανέλα, που φέρει την υπογραφή της adidas. Το ύφος της παραπέμπει στα 60s ενώ είναι εμφανέστατη και η αλλαγή του βασικού χορηγού: Τη θέση της Chevrolet θα πάρει η TeamViewer. Στο εσωτερικό της λαιμόκοψης θα αναγράφονται οι λέξεις 'youth, courage and success'.

> Διάβασε ακόμη: Roberto Mancini και Gianluca Vialli, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό bromance

Ρέιντζερς

Οι Ρέιντζερς του Steven Gerrard κατάφεραν να κερδίσουν το πρωτάθλημα Σκωτίας μετά από 10 χρόνια την περασμένη σεζόν, σπάζοντας την κυριαρχία της Σέλτικ. Για να τιμήσουν το επίτευγμά τους αλλά και να γιορτάσουν τα 150 χρόνια της ιστορίας τους, επέλεξαν μία πανέμορφη φανέλα με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα να κυριαρχεί, λευκά τελειώματα σε λαιμό και μανίκια και χρυσές λεπτομέρειες.

> Διάβασε ακόμη: Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Jorginho;

Ίντερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με μία από τις πιο ιντριγκαδόρικες φανέλες των ευρωπαϊκών γηπέδων, που έχει σχεδιαστεί από τη Nike. Τα χρώματα παραμένουν, ασφαλώς, Νερατζούρι, αλλά το μοτίβο αλλάζει, παραπέμποντας σε δέρμα φιδιού. 

> Διάβασε ακόμη: Ο Olivier Giroud και το καταραμένο νο.9 της Μίλαν

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Βασίλισσα θα μπει με φρέσκο αέρα στη νέα σεζόν, με την εμβληματική λευκή φανέλα να φιλοξενεί κάποια πολύ ενδιαφέροντα twists. Με την υπογραφή της adidas, θα έχει ένα προηγμένης τεχνολογίας συνθετικό πλέγμα, με σπειροειδή γραφικά καθώς και μπλε και κίτρινες λεπτομέρειες.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.