Στη Νέα Φιλαδέλφεια ξέρουν (και) από cocktails
Ένα ξεχωριστό cocktail week από τα 'Barsol', 'Old Dog', 'Κίτρινη Γκαζόζα', 'B-kouti' και 'Libertine'.
Δεν αποτελεί κανενός είδους αστικό μυστικό πως τα τελευταία χρόνια η Νέα Φιλαδέλφεια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο vibrant γειτονιές της Αθήνας, με μπόλικους λόγους για να την επισκεφθεί κανείς από τις γύρω περιοχές ή ακόμη και πιο μακριά από αυτές. Ένας από τους λόγους αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και τα προσεγμένα μπαρ της, καθένα με το δικό του ξεχωριστό concept και προσωπικότητα.
Στο πλαίσιο της ευρύτερης εξωστρέφειάς τους λοιπόν, οι πιο αναγνωρίσιμοι εκπρόσωποι του είδους, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό cocktail week, σερβίροντας το καθένα τις δικές του εμπνευσμένες προτάσεις.

Από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, τα "Barsol", "Old Dog", "Κίτρινη Γκαζόζα", "B-kouti" και "Libertine" ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε περιμένουν βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας για bar hopping, μέρα με τη μέρα, συντροφιά φυσικά με καλοφτιαγμένα cocktails, αλκοολικά μαγειρέματα, τροπικά φρούτα και μπαχαρικά, όλα αναδευμένα με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το Whisky Live Athens 2026 έρχεται στην Τεχνόπολη
Το Whisky Live, ο θεσμός με το παγκόσμιο αποτύπωμα, επιστρέφει στην Αθήνα στις 7 και 8 Μαρτίου και γίνεται το μοναδικό σημείο συνάντησης και αναφοράς για τους φίλους του whisky.
Λένε πως αυτά είναι τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας
Τα Tasty Awards x Esquire Greece by Ploom επιστρέφουν και η ψηφοφορία για να αναδείξεις τα αγαπημένα σου μέρη παίρνει παράταση, έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026.
Revearse searing: Το κόλπο για ζουμερή και νόστιμη μπριζόλα
Είναι το αγαπημένο των σεφ και δεν είναι τυχαίο που το γνωρίζουν όλοι οι μυημένοι ψήστες. Καιρός να το μάθεις και εσύ.
Ένας μεγάλος σεφ από την Κάλυμνο: Όταν το Καπάδικο κατέκτησε την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Ο πολυβραβευμένος Καλύμνιος σεφ Μιχάλης Μάρθας άφησε για λίγο το νησί των σφουγγαράδων και τη θέα στο βαθύ μπλε, για να μεταφέρει στη Γλυφάδα μια κουζίνα θαλασσινή, βιωματική και απολύτως προσωπική.
Πίνουν οι Έλληνες μπύρα χωρίς αλκοόλ; Τι δείχνουν τα στοιχεία
Τελικά πίνουν οι Έλληνες μπύρα χωρίς αλκοόλ; Τι δείχνουν τα στοιχεία των πωλήσεων στην Ελλάαδα και τι σημαίνουν για τις ζυθοποιίες.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου νέο εστιατόριο ή μπαρ στην Αθήνα;
Ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με εκείνα τα μέρη που προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στην εστίαση της πόλης και έχουν κάτι να πουν.