Τα McDonalds λανσάρουν Spicy Chicken McNuggets

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων θέλει να αναθερμάνει τη σχέση με τους fans της.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε fan της αλυσίδας να φανταστεί τα McDonald's χωρίς τις τραγανές, ολόχρυσες και ασφαλώς νόστιμες κοτομπουκιές τους, που συνήθως βουτούν σε κάποια σάλτσα προτού πάρουν το δρόμο για το στομάχι. Τα Chicken McNuggets είναι ένα από τα διαχρονικά best sellers του γνωστού brand και βρίσκονται στα μενού των εστιατορίων του εδώ και 37 χρόνια.

Πλέον, τα McDonald's σκέφτονται να επεκτείνουν τη γκάμα του εν λόγω εδέσματος με τα Spicy Chicken McNuggets, που είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by McDonald's (@mcdonalds) on

Η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε επίσημα τα spicy nuggets, αναφέροντας πως θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ από τις 16 Σεπτεμβρίου και σύντομα σε αρκετές ακόμη χώρες. Μαζί με τις πικάντικες κοτομπουκιές θα λανσαριστεί και η Mighty Hot Sauce, μία εξίσου καυτερή σάλτσα. Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται κάτι σχετικά με τα McNuggets από το 1983, όταν και τα περιβόητα κομμάτια κοτόπουλου έκαναν την εμφάνισή τους.


Διάβασε ακόμη για το μυστικό νοστιμιάς πίσω από τις πατάτες των McDonald's, τα 3D printed nuggets των KFC, τη συνταγή για το Whopper των Burger King, γιατί η Coca Cola των McDonald's έχει καλύτερη γεύση, το επικό Bagelrito, 5 outsider τυριά που αξίζει να δοκιμάσεις σε burgers και τη μάλλον καλύτερη αλυσίδα fast food του πλανήτη.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας