Το Sani Resort θα γίνει και πάλι το απόλυτο σημείο συνάντησης του Fine Dining για τους λάτρεις της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας, διοργανώνοντας τον Μάιο, για 15η χρονιά, το Sani Gourmet Festival. Αυτήν τη χρονιά με θέμα "Culinary Artisans”, το Sani Gourmet θα γιορτάσει την ελληνική σύγχρονη γαστρονομική σκηνή, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ.

Οι Σωτήρης Ευαγγέλου (Salonica), Λίζα Κερμανίδου (Pantechnicon / Café Kitsuné), Άνταμ Κοντοβάς (Kobra), Γκίκας Ξενάκης (Aleria), Βασίλης Μουρατίδης (Squirrel / Andromeda), Δημήτρης Παμπόρης, (Treehouse / Bubo), Γιώργος Παπαζαχαρίας και Θάνος Φέσκος (Delta Restaurant), Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι / Δέκα Τραπέζια) και Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC) είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν μοναδικά μενού γευσιγνωσίας, με την υποστήριξη των executive chefs του Sani, και συνδυάζοντάς τα με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών.

Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort, Water, Fresco, Tomata και Asian. Επιπλέον, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις και δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις μέρες στο Sani Resort, βιώνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αντανακλούν την υψηλή γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Οι εννέα Έλληνες σεφ θα δημιουργήσουν Degustation Menus, με έμπνευση από τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, στην οποία οι executive chef του Sani Resort θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο με την γνώση και την εμπειρία τους.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του φετινού θεσμού θα εφαρμοστούν πρακτικές μηδενικών απορριμμάτων, για την πρόληψη, μείωση και κομποστοποίηση των αποβλήτων.

 


Info

sani-resort.com

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.