Κρέας par excellence στο νέο Drakoulis

Το νέο κατάστημα Drakoulis στη Νέα Σμύρνη είναι μία bottega για το κρέας και τα deli συνοδευτικά του.

Βιτρίνες με συσκευασμένα λαχανικά και γαλακτοκομικά που θυμίζουν προθήκες κοσμηματοπωλείου, αρτοσκευάσματα τόσο λαχταριστά σαν γαλλικής boulangerie, μπαχαρικά, μυρωδικά, σάλτσες παρατεταγμένα σαν σε εργαστήρι αλχημιστή και σημεία κοπής κρέατος που διαθέτουν κάτι από το μυστηριακό άβατο τεχνίτη παλαιάς κοπής. Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί το μαύρο, το ξύλο, το γυαλί και ο υποβλητικός φωτισμός. 

Το νέο κατάστημα Drakoulis στη Νέα Σμύρνη είναι μία bottega για το κρέας και τα deli συνοδευτικά του. Η νέα κουλτούρα της μαγειρικής απόλαυσης ξεκινάει από εδώ, με βασικό motto το "Passion - Vision - Action”. "Πάθος - Όραμα - Δράση”, τη φράση δηλαδή που είναι τυπωμένη σε κεντρικό σημείο και επιλέγει η ομάδα Drakoulis, αντί του τυπικού καλωσορίσματος, να υποδεχθεί τους επισκέπτες στον καινούριο της χώρο.

Κρέας par excellence στο νέο Drakoulis

Συνοπτικά και εύγλωττα, αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία του brand Drakoulis που εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει όχι μόνο να εξερευνήσει, αλλά και να διευρύνει τα όρια της τελειότητας του κρέατος. Και αυτό ακριβώς συνεχίζει και το ολοκαίνουργιο κατάστημα στη νέα διεύθυνση της Νέας Σμύρνης. Ακολουθώντας πάντα την hype φιλοσοφία της εταιρείας, το κατάστημα Drakoulis χρησιμοποιεί το κρέας ως αφορμή, προκειμένου να αναπτύξει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση.

Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων που κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις πλέον, και προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα -που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους, κάνοντάς τα εφάμιλλα αυτών που κόβονται επί τόπου. Επίσης, θα βρεις κατεψυγμένα λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί και
μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι.

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DRAKOULIS 2020 1
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DRAKOULIS 2020 2

Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.

Οι γήινες αποχρώσεις του ξύλου, η δραματική χρήση του μαύρου χρώματος, η σύγχρονη λάμψη του μετάλλου και του γυαλιού και ο feel good φωτισμός δένουν εδώ με τέτοια μαεστρία, ίδια με αυτή που ταεξωτικά μπαχαρικά, τα ολόφρεσκα συσκευασμένα λαχανικά, τα λαχταριστά αρτοσκευάσματα και όλα όσα φιγουράρουν στα ράφια και τα ψυγεία του καταστήματος αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν τη γεύση του κρέατος -κομμένου επί τόπου ή συσκευασμένου.

Το νέο κατάστημα Drakoulis είναι με λίγα λόγια μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις μαγειρικές αγορές σου. Μία "custom taste experience”, όπως μας προειδοποιεί, άλλωστε, στην εξωτερική επιγραφή του. 

O άνθρωπος πίσω από το brand Drakoulis

Αποφασισμένος να εξελίξει το όνειρο του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια, ο Στράτος Δρακούλης δίκαια θεωρείται ο πρωτοπόρος του κρέατος που αποφάσισε να διευρύνει τα όρια του premium steak. Globetrotter της γεύσης, αλλά και παντογνώστης της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στα 3 καταστήματα της εταιρείας προσφέρει μέχρι σήμερα επιλογές premium κρεάτων από όλον τον κόσμο σε μια clubίστικη ατμόσφαιρα, παρουσία έντονης μοντέρνας μουσικής και strobe lights.


Info

Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, Νέα Σμύρνη
Τηλ.: 2109320173, 210 9320211
www.drakoulis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα