Κρέας par excellence στο νέο Drakoulis
Το νέο κατάστημα Drakoulis στη Νέα Σμύρνη είναι μία bottega για το κρέας και τα deli συνοδευτικά του.
Βιτρίνες με συσκευασμένα λαχανικά και γαλακτοκομικά που θυμίζουν προθήκες κοσμηματοπωλείου, αρτοσκευάσματα τόσο λαχταριστά σαν γαλλικής boulangerie, μπαχαρικά, μυρωδικά, σάλτσες παρατεταγμένα σαν σε εργαστήρι αλχημιστή και σημεία κοπής κρέατος που διαθέτουν κάτι από το μυστηριακό άβατο τεχνίτη παλαιάς κοπής. Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί το μαύρο, το ξύλο, το γυαλί και ο υποβλητικός φωτισμός.
Το νέο κατάστημα Drakoulis στη Νέα Σμύρνη είναι μία bottega για το κρέας και τα deli συνοδευτικά του. Η νέα κουλτούρα της μαγειρικής απόλαυσης ξεκινάει από εδώ, με βασικό motto το "Passion - Vision - Action”. "Πάθος - Όραμα - Δράση”, τη φράση δηλαδή που είναι τυπωμένη σε κεντρικό σημείο και επιλέγει η ομάδα Drakoulis, αντί του τυπικού καλωσορίσματος, να υποδεχθεί τους επισκέπτες στον καινούριο της χώρο.
Συνοπτικά και εύγλωττα, αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία του brand Drakoulis που εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει όχι μόνο να εξερευνήσει, αλλά και να διευρύνει τα όρια της τελειότητας του κρέατος. Και αυτό ακριβώς συνεχίζει και το ολοκαίνουργιο κατάστημα στη νέα διεύθυνση της Νέας Σμύρνης. Ακολουθώντας πάντα την hype φιλοσοφία της εταιρείας, το κατάστημα Drakoulis χρησιμοποιεί το κρέας ως αφορμή, προκειμένου να αναπτύξει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση.
Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων που κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις πλέον, και προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα -που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους, κάνοντάς τα εφάμιλλα αυτών που κόβονται επί τόπου. Επίσης, θα βρεις κατεψυγμένα λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί και
μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι.
Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.
Οι γήινες αποχρώσεις του ξύλου, η δραματική χρήση του μαύρου χρώματος, η σύγχρονη λάμψη του μετάλλου και του γυαλιού και ο feel good φωτισμός δένουν εδώ με τέτοια μαεστρία, ίδια με αυτή που ταεξωτικά μπαχαρικά, τα ολόφρεσκα συσκευασμένα λαχανικά, τα λαχταριστά αρτοσκευάσματα και όλα όσα φιγουράρουν στα ράφια και τα ψυγεία του καταστήματος αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν τη γεύση του κρέατος -κομμένου επί τόπου ή συσκευασμένου.
Το νέο κατάστημα Drakoulis είναι με λίγα λόγια μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις μαγειρικές αγορές σου. Μία "custom taste experience”, όπως μας προειδοποιεί, άλλωστε, στην εξωτερική επιγραφή του.
O άνθρωπος πίσω από το brand Drakoulis
Αποφασισμένος να εξελίξει το όνειρο του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια, ο Στράτος Δρακούλης δίκαια θεωρείται ο πρωτοπόρος του κρέατος που αποφάσισε να διευρύνει τα όρια του premium steak. Globetrotter της γεύσης, αλλά και παντογνώστης της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στα 3 καταστήματα της εταιρείας προσφέρει μέχρι σήμερα επιλογές premium κρεάτων από όλον τον κόσμο σε μια clubίστικη ατμόσφαιρα, παρουσία έντονης μοντέρνας μουσικής και strobe lights.
Info
Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, Νέα Σμύρνη
Τηλ.: 2109320173, 210 9320211
www.drakoulis.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.