Κάμερα στη Lucy Boynton

Είναι γεννημένη στην Αμερική, 100% Αγγλίδα, τα έχει με τον Rami Malek και πρωταγωνιστεί στο φιλμ The Pale Blue Eye, που είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 12 Ιανουαρίου 2023

Ωραίο κορίτσι η Lucy Boynton που αυτή τη στιγμή μπορείς να τη δεις στο The Pale Blue Eye, το οποίο προβάλλεται στο Netflix. Συνήθως ξανθομαλλούσα, με αγγελικό πρόσωπο και μπλε μάτια σαν πολύτιμα πετράδια, η κάτι παραπάνω από αξιόλογη ηθοποιός -που γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1994 στη Νέα Υόρκη, από Άγγλους γονείς- έχει ένα πλούσιο παρελθόν, ένα ενδιαφέρον παρόν και, αν όλα πάνω κατ' ευχή, θα έχει και ένα λαμπρό μέλλον. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα, λοιπόν.

Από μικρή στα βάσανα 

Η δεσποινίδα Boynton μπήκε στον χώρο της υποκριτικής ως παιδί-ηθοποιός με εξαιρετικό ταλέντο, σε ηλικία 10 ετών και αφού μια δασκάλα της της είπε πως "η υποκριτική δεν έχει να κάνει με το να υποκρίνεσαι πως είσαι κάποιος, αλλά με το να καταλαβαίνεις το ανθρώπινο μυαλό και το τι είναι αυτό που κινεί τις πράξεις των ανθρώπων".

Στον επαγγελματικό στίβο του δράματος μπήκε επισήμως στα δώδεκά της, ερμηνεύοντας τη νεαρή Beatrix Potter στο βιογραφικό φιλμ Miss Potter, του 2006. Έκτοτε, όλο και κάτι έκανε, είτε στο σινεμά είτε στην τηλεόραση, σχεδόν πάντα με επιτυχία, χωρίς να γίνει ποτέ mega star, χωρίς να σαρώσει ποτέ βραβεία.

Μια ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στο Bohemian Rhapsody του 2018, όπου ερμήνευσε τη Mary Austin, την αρραβωνιαστικιά και στη συνέχεια soulmate του Freddie Mercury -που τον ερμήνευσε ο Rami Malek, με τον οποίο η ίδια έκτοτε είναι ζευγάρι στην αληθινή ζωή. 

Κατά τ' άλλα, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας έχει συγκλονίσει σε κάτι. Πιο πολύ για it girl με ερμηνευτικές δυνατότητες το πάει, τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως στο μέλλον να εξελιχθεί σε ρολίστα, κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου