Οι ταινίες του Netflix για τον Ιανουάριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Ιανουάριο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 29 Δεκεμβρίου 2022

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Δεκέμβριο, ο Ιανουάριος μόνο χαλαρός δε μπορεί να χαρακτηριστεί για το Netflix, αφού το στοίχημα είναι να μπει δυναμικά η χρονιά. Συνεπώς, ποντάρει στο περιεχόμενό του ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα, ρίχνοντας στη μάχη μερικά από τα πιο δυνατά του χαρτιά. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

04/01

Πώς Έγινα Γκάνγκστερ - How I Became a Gangster

Ένας φιλόδοξος γκάνγκστερ αναρριχάται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βαρσοβίας και τελικά κάνει μια προσπάθεια να πιάσει την καλή.

06/01

The Pale Blue Eye

Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.

11/01

Φασαρία - Noise

Αναζητώντας τη χαμένη της κόρη, μια μητέρα καταλήγει σε μια ομάδα στήριξης, όπου θα έρθει πιο κοντά με άλλες γυναίκες των οποίων οι ζωές έχουν καταστραφεί από τη βία.

13/01

Χάθηκε ο Γκόνκερ - Dog Gone

Όταν το αγαπημένο του σκυλί εξαφανίζεται, ένας νεαρός, μαζί με τους γονείς του, ξεκινά μια απίθανη αναζήτηση για να το βρει και να του δώσει σωτήρια φάρμακα.

23/01

Νάρβικ - Narvik

Καθώς ένας νεαρός Νορβηγός στρατιώτης πολεμά στα χαρακώματα, η γυναίκα του έρχεται αντιμέτωπη με μια κατοχική γερμανική δύναμη που έχει εισβάλει στην πόλη τους.

27/01

You People

Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών. Μια κωμωδία του Κένια Μπάρις.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.