Austin Butler, o κινηματογραφικό Elvis Presley του Baz Luhrmann
Ο 30χρονος Καλιφορνέζος ηθοποιός θα υποδυθεί τον βασιλιά του ροκ εν ρολ σε μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.
Πολλοί ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να υποδυθούν τον Elvis Presley σε βιογραφικές ταινίες και σειρές, ο Austin Butler, όμως, είναι ο μόνος που θα το πραγματοποιήσει σε ταινία του Baz Luhrmann και μάλιστα στο πλευρό του Tom Hanks.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο trailer της ταινίας δημιούργησε ένα buzz γύρω από το όνομά του, οδηγώντας και εμάς να θέλουμε μάθουμε περισσότερα για τον ηθοποιό.
Η πορεία του στον κινηματογράφο
Ο Butler, γεννηθείς στις 17 Αυγούστου του 1991, έκλεισε πριν από λίγους μήνες τα 30 του, με τον νέο του ρόλο να αποτελεί σίγουρα σταθμό στην καριέρα του. Ο ίδιος έγινε διάσημος από διάφορους ρόλους του στα κανάλια Disney Channel, Nickelodeon και CW, ενώ τον είχαμε απολαύσει και στις σειρές Switched at Birth και Carrie Diaries.
Η συμμετοχή του στην ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon A Time in Hollywood, του άνοιξε περισσότερες πόρτες, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Baz Luhrmann να είναι η ανταμοιβή σκληρής δουλειάς ετών.
Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πόσα ακριβά ρούχα θα αγοράσουμε φέτος για να φωτογραφηθούμε 5 λεπτά στην Ανάσταση;
Όταν η πίστη γίνεται background για φωτογραφίες και εμφανίσεις, μήπως χάνεται το πραγματικό νόημα της Ανάστασης;
Γραφει Κωστας ΧρηστουΟ Επιτάφιος είναι η πιο ήσυχη στιγμή μιας πόλης που πεθαίνει στο θόρυβο
Μια στιγμή ανάμεσα σε κεριά, βλέμματα και σιωπές. Εκεί όπου η πόλη σταματά για λίγο και όλοι, για διαφορετικούς λόγους, βρίσκονται στο ίδιο σημείο.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΈρευνα αποκαλύπτει: η Ελλάδα πρωταθλήτρια στο εργασιακό στρες
Τα νέα στοιχεία δείχνουν υψηλό εργασιακό στρες στην Ευρώπη και χαμηλό engagement. Η Ελλάδα καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά πίεσης μεταξύ των εργαζομένων.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΓιατί οι άντρες βαριούνται τη δουλειά μετά τα 30
Η στιγμή που η καθημερινή ρουτίνα, η πίεση και η έλλειψη νοήματος κάνουν τους άντρες να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τη δουλειά.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΓιατί βαριόμαστε τους ανθρώπους που κάποτε θέλαμε πολύ
Η βαρεμάρα σε μια σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα. Δες τους βασικούς λόγους που χάνεται ο ενθουσιασμός και πώς μπορείς να ανανεώσεις τη σύνδεση με τον σύντροφό σου.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΥπάρχει άραγε Πάσχα χωρίς τη γιαγιά μου;
Το Πάσχα στο χωριό, οι μυρωδιές, η οικογένεια και η γιαγιά στο κέντρο όλων. Όταν εκείνη φεύγει, οι γιορτές συνεχίζονται, αλλά δεν είναι ποτέ ξανά ίδιες.
Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης