O Sin Boy έπεσε θύμα επίθεσης ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο
Του επιτέθηκαν την ώρα που έκανε live στο Instagram.
Άγρια επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε ο τράπερ Sin Boy, την ώρα που βρισκόταν στο κομμωτήριο.
Ο Sin Boy μιλούσε σε live μετάδοση με τους ακολούθους του, και εκείνη τη στιγμή οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο κομμωτήριο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι, με τους followers του τράπερ να σχολιάζουν έκπληκτοι όλα όσα έβλεπαν.
Στη συνέχεια, ο ένας από τους κουκουλοφόρους σήκωσε την καρέκλα με σκοπό να τον χτυπήσει εκ νέου, ενώ κάποιο άλλο άτομο από το κομμωτήριο προσπαθεί να παρέμβει και να σταματήσει το επεισόδιο.
Να πέσει το βίντεο:
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το AI σε κάνει να δουλεύεις σκληρότερα από ποτέ
Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει όλο και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Τι δείχνουν όμως οι νέες έρευνες για τον τρόπο που επηρεάζει την καθημερινότητα των εργαζομένων;
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤι μπορεί να μάθει ο σύγχρονος άντρας από τον Ιούλιο Καίσαρα
Μαθήματα ζωής που παραμένουν επίκαιρα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.
Οι πιο ωραίες πόλεις να ταξιδέψεις το 2026-Που βρίσκεται η Αθήνα
Το Time Out δημοσίευσε τη λίστα με τις 50 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2026. Δείτε ποιες πόλεις βρίσκονται στην κορυφή και γιατί ξεχωρίζουν σε πολιτισμό, ζωή και ταξίδια.
Μικρές καθημερινές συνήθειες που σε εξαντλούν χωρίς να το καταλαβαίνεις
Η πνευματική κόπωση δεν προέρχεται πάντα από τη δουλειά. Ορισμένες καθημερινές συνήθειες μπορούν να εξαντλήσουν την ενέργεια και τη συγκέντρωση χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.
Θα μάθουμε ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι;
Μάλλον δύσκολο, αλλά τουλάχιστον κάποιες έρευνες προσπαθούν να βοηθήσουν.
Oι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα τoυ Forbes για το 2026
Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων, με περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ από τη ναυτιλία, τις επενδύσεις, την ενέργεια και τα ακίνητα.
