Είναι οι Brooklyn Nets η πιο στιλάτη ομάδα του ΝΒΑ;

Οι νέες special-edition jerseys των Nets ανοίγουν καινούρια στυλιστικά μονοπάτια ακόμη και για το ίδιο το ΝΒΑ.

Οι Brooklyn Nets θα είναι πολύ διαφορετικοί σε αγωνιστικό επίπεδο την επόμενη σεζόν του ΝΒΑ, όταν αυτή αρχίσει. Αρχικά, οι Kevin Durant και Kyrie Irving θα βρίσκονται στο παρκέ. Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος δεν έπαιξε καθόλου τη σεζόν 2019/20 και ο δεύτερος αγωνίστηκε μόλις σε 20 ματς. Έπειτα, στον πάγκο τους θα βρίσκεται ο Steve Nash. Και, τέλος, θα δείχνουν -αισθητά και αισθητικά- διαφορετικοί, καθώς θα φορούν δύο διαφορετικές εμφανίσεις στο πλαίσιο των special-edition jerseys που επιλέγουν συχνά τα franchises στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και την κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου.

Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα μετακόμισε από το Νιου Τζέρσεϊ στο Μπρούκλιν, το 2012, εμφανίζεται στο γήπεδο με αποκλειστικά λευκές, μαύρες ή σκούρες γκρι φανέλες. Οι εν λόγω εμφανίσεις σχεδιάστηκαν μάλιστα από τον πρώην συν-ιδιοκτήτη και οπαδό των Nets, Jay-Z. Ήταν λειτουργικές, ιντριγκαδόρικες, εμπορικές και λειτουργούσαν συχνά σαν palette cleanser. Το rebranding στο Μπρούκλιν όμως δεν σταματά ποτέ (και) όσον αφορά τα ρούχα που επιλέγει η ομάδα στο παρκέ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Jersey to Brooklyn and back again.

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on

Με τα 90s να έχουν επιστρέψει στον κόσμο της μόδας, οι άνθρωποι των Nets -ακολουθώντας τις στιλιστικές ομάδες των Memphis Grizzlies και Utah Jazz που εμφανίστηκαν στη Φούσκα με ρετρό jerseys- επαναφέρουν μία παλιότερη αμφίεση της ομάδας σε teal blue αποχρώσεις.

Αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό, καθώς θα λανσάρουν και μία νέα City Edition εμφάνιση, που εμπνεύστηκε από τα σχέδια του Νεοϋορκέζου street artist Jean-Michel Basquiat. Σε αυτές θα αναγράφεται το όνομα της ομάδας ως Brklyn Nets, αναπαράγοντας το scrawled type και graffiti-tinged στυλ του καλλιτέχνη, του οποίου είναι φανατικός θαυμαστής ο Kevin Durant.

Επιπροσθέτως, οι Nets ετοιμάζουν και μία σειρά merchandise ρουχισμού που θα θυμίζουν το στυλ του ντόπιου Notorious B.I.G. Με αυτόν το τρόπο, το franchise του Μπρούκλιν θέλει να ανοίξει νέους εμπορικούς δρόμους, να φέρει ξεχωριστή αισθητική στο sportswear και να τιμήσει το παρελθόν της περιοχής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος