Πού μπορεί να πάει ο Sergio Ramos

Μάντσεστερ, Παρίσι ή μήπως κάποιος προορισμός-έκπληξη;

Μετά από 16 σεζόν, 671 εμφανίσεις, 101 (!) γκολ και 22 τίτλους -ανάμεσά τους και 4 Champions League- o Sergio Ramos αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες. Η είδηση επισκίασε τα τεκταινόμενα του EURO και άπαντες πια αναρωτιούνται ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: Πού θα πάει ο εμβληματικός αρχηγός της Βασίλισσας και τελευταίος των Galácticos; Το Esquire εξετάζει κάποιες πιθανές επιλογές του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Pep Guardiola μοιάζει ένα από τα φαβορί για να αποκτήσει τον Ramos, ειδικά μετά την αποχώρηση του Eric Garcia και την επικείμενη του Aymeric Laporte. Αν συμβεί και το τελευταίο, η Σίτι θα μείνει με μόλις τρεις παίκτες στη θέση, τους  Ruben Dias, John Stones και Nathan Aké.  

Από την άλλη, υπάρχει και η Γιουνάιτεντ, που πάντοτε γλυκοκοίταζε τον Ramos. Πλέον, ο Solskjaer σκέφτεται ένα δίδυμο με αυτόν και τον Harry Maguire.

Παρί Σεν Ζερμέν 

Οι Παριζιάνοι θα ήθελαν να προσθέσουν εμπειρία και κλάση στα μετόπισθεν και ο Sergio Ramos είναι μία περίπτωση που τους δίνει και τα δύο. Προέχει βέβαια να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Kylian Mbappé, οπότε αυτό ίσως λειτουργήσει ανασταλτικά για τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό.

Σεβίλλη

Μία συναισθηματική επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε; Αυτό θα ήταν ένα μάλλον απροσδόκητο twist για τον πάντοτε φιλόδοξο Ramos αλλά από την άλλη δε θα μπορούσε να αποκλειστεί κιόλας. Μία τέτοια μεταγραφή δεν θα ταίριαζε ακριβώς με τη στρατηγική των Σεβιγιάνων τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο Ramos είναι παιδί της Ανδαλουσίας και εύκολα θα έμπαινε στην ομάδα χωρίς πολλά-πολλά.

MLS

Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλον σταρ στην ηλικία και τη φάση του Ramos, έτσι και γι' αυτόν οι πόρτες του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι πάντοτε ορθάνοιχτες. Προτάσεις σίγουρα θα υπάρξουν αλλά δύσκολα ο ίδιος θα επιλέξει αυτή την προοπτική. Τουλάχιστον προς το παρόν.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.