O αντι-Mbappe της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό μεταγραφικό αντίβαρο της Βασίλισσας, μετά την άρνηση του Γάλλου επιθετικού.

Σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό multiverse κι αν βρεθεί κανείς, δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει ποδοσφαιριστής που θα έλεγε "όχι" στην Ρεάλ Μαδρίτης. Κι όμως, στο δικό μας σύμπαν και πραγματικότητα ο Kylian Mbappe πήρε την απόφασή του και αυτή ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο που τον κάνει -ίσως και με μία δόση υπερβολής- έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη. 

Μετά την άρνηση του Γάλλου σούπερ σταρ, η Βασίλισσα θα αναζητήσει αλλού εκείνο το μεταγραφικό αντίβαρο, που αφενός θα ενισχύσει αγωνιστικά την ομάδα και αφετέρου θα λειτουργήσει σαν γιατρικό για το πληγωμένο στάτους του club. Το Esquire ρίχνει κλεφτές ματιές σε μερικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποδειχθούν οι ιδανικοί αντι-Mbappe.

Robert Lewandowski

Ο Πολωνός striker θα αφήσει αυτό το καλοκαίρι το Μόναχο και την Μπάγερν. Μέχρι στιγμής, φέρεται να συζητά με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσε όμως να αποτελέσει και μία εξαιρετική επιλογή για την Ρεάλ.

O αντι-Mbappe της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρότι η Βασίλισσα έχει ήδη στις τάξεις της τον σπουδαίο Karim Benzema, δύσκολα θα έμενε ασυγκίνητη από έναν εξίσου σπουδαίο επιθετικό και μάλιστα σε λίγο μικρότερη ηλικία από τον Γάλλο. Ο Carlo Ancelotti άλλωστε αναζητά διαρκώς τρόπο για να παίξει με δίδυμο μπροστά και ένα πιθανό Benzema-Lewandowski θα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό.

Sadio Mane

Ο ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ@FootballSenegal

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του αλλά παράλληλα και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες: Με την απόκτηση του Luis Diaz, το μέλλον του ίσως και να μη βρίσκεται στο Άνφιλντ, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Mane παίζει οπουδήποτε μπροστά και αυτό τον καθιστά ποθητό για οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

Harry Kane

ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ ΑΓΓΛΙΑ EURO 2021

Ο ηγέτης της Τότεναμ βρίσκεται στα 28 του και έχει μπόλικα ακόμη prime years. Θα μπορούσε να φύγει οποιαδήποτε στιγμή από το Λονδίνο, με την ελπίδα πως θα κατακτήσει περισσότερα τρόπαια. Από την άλλη, θα μπορούσε να λειτουργήσει, σε βάθος χρόνου, σαν τον διάδοχο του Karim Benzema.

Mohamed Salah

Οι συζητήσεις του Αιγύπτιου σούπερ σταρ με την Λίβερπουλ για ένα νέο συμβόλαιο δεν έχουν καταλήξει κάπου έως τώρα, με την ισχύουσα συμφωνία τους να ολοκληρώνεται το 2023.

ΜΟ ΣΑΛΑΧGetty Images

Ο Salah είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και αποτελεσματικούς επιθετικούς του πλανήτη και, παρά το γεγονός πως κλείνει σύντομα τα 30, δε δείχνει διάθεση να σταματήσει να παίζει σε εξωφρενικούς ρυθμούς. Μία μεταγραφή στην Ρεάλ δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, ειδικά από τη στιγμή που οι Μερέχνες αναζητούν έναν world-class right-winger εδώ και αρκετό καιρό.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Emmanuel Macron έπαιξε μπάλα, έβαλε πέναλτι και κάποιοι τον 'κράζουν'

Έπιασε άραγε τον τερματοφύλακα στον ύπνο ή μήπως "ροχάλιζε" επίτηδες;

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear