Δεν είμαστε έτοιμοι γι' αυτό-Το απρόσμενο ποδοσφαιρικό guest σε δημοφιλή ελληνική σειρά

Η δημοφιλής σειρά ετοιμάζει μια guest εμφάνιση με έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα στην πρεμιέρα της που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό και τους φιλάθλους.

Πρόσθεσε το esquire ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης αφήνει για λίγο τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις και δοκιμάζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό τερέν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει guest εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά του Alpha "Το σόι σου", προσθέτοντας έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της.

Η παρουσία του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. Στο σχετικό υλικό, ο Καλοσκάμης εμφανίζεται μαζί με τον Μελέτη Ηλία, τον τηλεοπτικό Σάββα Τριανταφύλλου, φορώντας τα χρώματα της ΑΕΚ.

Διαβάστε Επίσης

Η επιλογή, φυσικά, μόνο τυχαία δεν μοιάζει. Ο Σάββας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ΑΕΚτζήδες της ελληνικής μυθοπλασίας, ενώ και ο ίδιος ο Μελέτης Ηλίας δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για την Ένωση. Η συνάντησή του με έναν από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας δημιουργεί, λοιπόν, ένα crossover που αναμένεται να ενθουσιάσει τόσο τους φίλους της σειράς όσο και τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες γύρω από τον ρόλο του Καλοσκάμη παραμένουν περιορισμένες. Το πιθανότερο είναι ότι θα υποδυθεί τον εαυτό του, με την παρουσία του να συνδέεται με τη μεγάλη αδυναμία του Σάββα στην ΑΕΚ. Το βέβαιο είναι ότι η τηλεοπτική του εμφάνιση θα αποτελέσει μία από τις πιο απρόσμενες στιγμές της πρεμιέρας.

Το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς αρχίζει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00, με διπλό επεισόδιο. Και κάπου ανάμεσα στις οικογενειακές κόντρες και τις γνωστές ατάκες, ο Καλοσκάμης θα επιχειρήσει ένα διαφορετικό ντεμπούτο, αυτή τη φορά χωρίς ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης