Οι σταρ της La Liga θα συμμετέχουν σε virtual league του FIFA

Courtois, Sergi Roberto, Carvajal και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές του ισπανικού πρωταθλήματος το έχουν ρίξει στο FIFA.

O Ισπανός Ibai Llanos είναι μία πολύ γνωστή διαδικτυακή φιγούρα και σχολιαστής για λογαριασμό της EA Sports. Με την La Liga να έχει διακοπεί όπως και όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω και το Euro 2020 να μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2021, σκέφτηκε πως θα ήταν αρκετά καλή ιδέα να διοργανώσει ένα τουρνουά FIFA. Όχι όμως για απλούς παίκτες αλλά με 20 ποδοσφαιριστές, κάθε ένας εκ των οποίων θα εκπροσωπήσει την ομάδα του. 

Οι σταρ της La Liga θα συμμετέχουν σε virtual league του FIFA

Ήδη οι Thibaut Courtois, Sergi Roberto, Borja Iglesias, Sergio Reguilón, Marco Asensio και Dani Carvajal έχουν προσφερθεί για το ομολογουμένως απαιτητικό task, χωρίς όμως ακόμη ο Llanos να έχει καταλήξει στους τελικούς συμμετέχοντες, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, ώστε η virtual league του να ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής. Κάθε παίκτης ασφαλώς θα μπορεί να συμμετέχει από το σπίτι του. 

Το τουρνουά θα έχει τη μορφή νοκ-άουτ παιχνιδιών και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Τα αποτελέσματά του θα μεταδίδονται μέσω Twitter ενώ υπάρχουν σκέψεις για κάποια φιλανθρωπική ενέργεια παράλληλα με αυτό. Ο César Azpilicueta της Τσέλσι και ο Achraf Hakimi της Μπορούσια Ντόρτμουντ εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να παίξουν και αυτοί, αλλά δυστυχώς για τους ίδιους δεν αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μένει να δούμε μόνο αν θα γίνει κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιριστές κάποιας άλλης ευρωπαϊκής λίγκας. 


Διάβασε ακόμη για το μοιραίο αυτογκόλ του Andres Escobar, τη λύτρωση του Carlos Tevez, την αποκάλυψη του Gabriel Martinelli και το μύθο μίας ολόκληρης γενιάς Gabriel Batistuta.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος