Σεξ στο νερό: Ένας οδηγός

Οδηγίες για τον πάντοτε απαιτητικό υγρό στίβο, ώστε να μην τα κάνεις μούσκεμα.

Ασφαλές και εύκολο το σεξ στο νερό; Για τα ψάρια σίγουρα. Για το δικό μας είδος όμως, το υγρό σεξ "εγκυµονεί" κινδύνους και δυσκολίες. Πρώτον, γιατί το προφυλακτικό δεν πειθαρχεί για κανένα λόγο. Έχεις δει κανέναν να φοράει τη στολή του ψαροντουφεκά αφού πέσει στη θάλασσα; Ε, κάπως έτσι.

​Δεύτερον, κανείς, µα κανείς δεν µπορεί να σου εγγυηθεί ότι το προφυλακτικό όντως προφυλάσσει µέσα στο νερό από σεξουαλικώς µεταδιδόµενα νοσήµατα, αφού καµία εταιρεία δεν τα τεστάρει σε τέτοιες συνθήκες. Άσε που τόσο το θαλασσινό όσο και το µπολιασµένο µε άπειρα χηµικά νερό της πισίνας καταστρέφουν τη λίπανση των προφυλακτικών.

> Διάβασε ακόμη: Υπάρχει τελικά ιδανικό μέγεθος πέους;

Και προσοχή: Μην πιστέψεις ποτέ ότι το νερό πνίγει τη δυναµική του σπέρµατός σου, ύψιστη µπαρούφα. Μπαμπάς γίνεσαι παντού µε τον ίδιο τρόπο. Η πίεση του νερού το αφήνει παγερά αδιάφορο.

Ξηρά ή υγρά;

Τι πιο λογικό να σκεφτεί κανείς ότι, µε τόση υγρασία που σας περιβάλλει, η διείσδυση θα γίνει µε τρέλα. Έλα όµως που το νερό, είτε θαλασσινό είτε της βρύσης είτε χλωριωµένο, έχει την ιδιότητα να ξεπλένει το φυσικό λιπαντικό του γυναικείου κόλπου, πράγµα που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για τους συµµετέχοντες. Τη λύση θα δώσει ένα λιπαντικό που περιέχει σιλικόνη και θα της ζητήσεις να χρησιµοποιήσει πριν κάνετε το "µπλουµ".

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο συχνές ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου στην Google

Το κυριότερο, βέβαια, είναι να τη χαλαρώσεις. Όσο λιπαντικό κι αν βάλετε, αν επιµένει να σφίγγεται εµποδίζοντας την είσοδο, δουλειά δε γίνεται. Αν χρειαστεί, κινήσου εναλλακτικά και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου (κυριολεκτικά). Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα και στη στεριά και στη θάλασσα.

Σεξ στη θάλασσα

Μπορεί ως ένα από τα τρία δεινά της γνωστής ρήσης να θεωρείται ότι συμμαχεί µε το "πυρ" και τη "γυνή", ωστόσο η αλήθεια είναι ότι µε τον κόλπο της τελευταίας δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Αιτία, ο παράγοντας "άµµος". Οι κόκκοι καταφέρνουν να τρυπώσουν πάντα εκεί που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι άµµος ίσον µικροτραυµατισµοί, μύκητες και λοιποί µικροοργανισµοί.

> Διάβασε ακόμη: Tι συνέβη στο ζευγάρι που έκανε σεξ κάθε μέρα, για έναν χρόνο

Ξέχνα την ακροθαλασσιά – εξίσου καλά θα περάσετε ξαπλωµένοι πάνω στην ασφαλή "αγκαλιά" της πετσέτας. Αν, τώρα, επιµένεις σε υποθαλάσσιες εμπειρίες, τουλάχιστον επιχείρησε τη µία και µοναδική στάση που ενδείκνυται: εσύ στα όρθια κι εκείνη µε τα πόδια τυλιγµένα γύρω σου. Να πατάς, ε;

Σεξ στην πισίνα

Εννοείται ότι δεν αναφερόµαστε στην πισίνα που δεσπόζει σε κοινή θέα στο κέντρο του ξενοδοχείου όπου παραθερίζετε, αλλά σε private pool σε σπίτι ή σε σουίτα. Το πρόβληµα εδώ (σιγά που δε θα υπήρχε) είναι η σύσταση του νερού. Μην το ψάχνεις, σκέτη χηµεία, η οποία µπορεί να προκαλέσει ζηµιά, µόλυνση και λοιπά δεινά στην οµολογουµένως ευαίσθητη παρτενέρ (εσύ µην ανησυχείς, δε σε ρίχνει κάτω τίποτα).

> Διάβασε ακόμη: Ας μιλήσουμε για την ποδολαγνεία, χωρίς ταμπού

Γι’ αυτό, ό,τι γίνει ας γίνει κάπως γρήγορα, ώστε να µην την αφήσεις εκτεθειμένη για αρκετή ώρα. Μεγάλο πρόβληµα επίσης θα αντιµετωπίσετε από την απουσία άνωσης (αν το νερό της πισίνας είναι γλυκό). Μια καλή εναλλακτική είναι το oral sex πάνω στο pool deck ή στα βρεγµένα σκαλοπάτια.

Σεξ στην µπανιέρα

Είναι η ασφαλέστερη και πιο άνετη λύση από πολλές απόψεις. Όχι µόνο δεν κινδυνεύετε να σας πάρουν µάτι (από τους παραδίπλα λουοµένους µέχρι κάποιον περιπλανώµενο βατραχάνθρωπο), αλλά και -το κυριότερο- ρυθµίζετε οι ίδιοι την πίεση και τη θερµοκρασία του νερού, το οποίο είναι µακράν πιο καθαρό. Παράλληλα, τα περιθώρια για εναλλαγή στάσεων µοιάζουν ακόµα µεγαλύτερα.

> Διάβασε ακόμη: Η σημασία των 21 αυνανισμών κάθε μήνα

Τα µόνα "αγκάθια" που µπορούν να υπάρξουν είναι: ​α) να γλιστρήσετε (γι’ αυτό υπάρχουν τα πατάκια) β) να µην έχετε µεγάλη άνεση κινήσεων λόγω περιορισµένου χώρου. Σιγά το πρόβληµα, βγαίνετε έξω έτσι όπως είστε µε τα νερά και συνεχίζετε οπουδήποτε άλλου. Μακριά από τις πρίζες µόνο.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου