
Ο Keanu Reeves γράφει κόμικς
Ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός ταινιών και, τώρα, συγγραφέας κόμικς. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;
Από τα βιντεοπαιχνίδια έως τις μοτοσικλέτες, η μη συμβατική προσέγγιση του Keanu Reeves για τη μετατροπή των χόμπι του σε προϊόντα δουλειάς συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του. Τώρα, ο ηθοποιός παίρνει την εμπειρία του Matrix / John Wick και την εφαρμόζει σε ένα νέο εγχείρημα κόμικς με τίτλο BRZRKR.
Το project δημιουργήθηκε μαζί με τον Matt Kindt των Folklords και Bang !, και τον καλλιτέχνη Alessandro Vitti των Secret Warriors της Marvel. Η σειρά κόμικς υπόσχεται να είναι εξαιρετικά βίαια και αυτή είναι η σύντομη περιγραφή της, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Boom! Studios.
Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.
φωτογραφία Getty Images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Vertigo με Robert Downey Jr., αυτό θέλουμε να το δούμε
Το κλασικό θρίλερ του Alfred Hitchcock, "Δεσμώτης του Ιλίγγου" προσεχώς σε remake.
5 cult ταινίες για την επανάσταση του 1821
Αθάνατα διαμάντια γεμάτα τραγελαφικές σκηνές.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΥπόγεια Ρεύματα & Τσοπάνα Rave είναι 'Υποψήφιοι για Αποχώρηση'
Οι δύο "Υποψήφιοι για αποχώρηση" εκπρόσωποι της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μιλάνε για την κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση που στήνουν τα επόμενα Σάββατα στη σκηνή του "Σταυρού του Νότου".
Η ζωή του Keanu Reeves μοιάζει βγαλμένη από ταινία
Εμπόδια, διασημότητα, έρωτας, απώλειες, πόνος, ελπίδα. Το σενάριο ζωής του Keanu Reeves τα έχει όλα.
Ο Jim Parsons δεν είναι μόνο ο Sheldon του Big Bang Theory
O πασίγνωστος ηθοποιός που σήμερα κλείνει τα 50 του χρόνια έχει πολλά περισσότερα να πει στη μετά-Sheldon εποχή.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΞέρουμε πού θα δεις την "Αυτοκρατορία του Φωτός" του Sam Mendes
Πρόκειται για τη νέα ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη που έκανε πρεμιέρα στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.