3 νέα βιβλία για το φθινόπωρο

Υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με πολυαναμενόμενα βιβλία που θα βρίσκονται σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Γράφει: Esquire Editors 04 Σεπτεμβρίου 2020

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε και παρ' όλες τις δυσκολίες, έχουμε πολλούς λόγους για να δηλώνουμε ενθουσιασμένες για διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα τα νέα βιβλία που ανυπομονούμε να διαβάσουμε. Αυτά λοιπόν είναι 3 βιβλία τα οποία περιμένουμε πώς και πώς να φτάσουν στα χέρια μας.

Το βασίλειο, του Jo Nesbo, εκδόσεις Μεταίχμιο

3 νέα βιβλία για το φθινόπωροΛίγες μέρες έμειναν μέχρι να κυκλοφορήσει το βιβλίο του μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας με εκατομμύρια θαυμαστές. Στις 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν κυκλοφορεί το νέο θρίλερ του Nesbo που είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμα φορά θα καθηλώσει το κοινό του. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της υπόθεσής του; Ένα οικογενειακό χρέος, μερικές αναπάντεχες ανατροπές και φυσικά κάποια πτώματα.

 

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.