
O Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει για τον Οίκο Gucci
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Alessandro Michele για ένα νέο art book με τίτλο Ωοτοκία.

Η διεισδυτική ματιά του Γιώργου Λάνθιμου αποτυπώνεται στο νέο art book που δημιούργησε για τον οίκο Gucci, με τίτλο Ωοτοκία (Oviparity). Εμπνευσμένος από το όραμα του Alessandro Michele, ο σκηνοθέτης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό και προκλητικό portfolio με στιγμιότυπα από τη Gucci Cruise 2020, φωτογραφημένα στη Leda Gallery της υπέροχης Villa Albani Torlonia στη Ρώμη.

Η Villa Albani Torlonia σχεδιάστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα από τον αρχιτέκτονα Carlo Marchionni ο οποίος βασίστηκε σε ένα έργο επηρεασμένο από φιγούρες όπως ο Giovanni Battista Nolli, ο Giovanni Battista Piranesi και ο Johann Joachim Winckelmann, για να φιλοξενήσει για να φιλοξενήσει την συλλογή αρχαιοτήτων του καρδινάλιου Alessandro Albani, ανιψιού του Πάπα Clement XI. Η Villa Albani Torlonia είναι μια πολιτιστική δύναμη, καθώς φιλοξένησε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με την άνοδο του νεοκλασικού ρυθμού, συναυλίες, χορούς και κωμωδίες. Κυρίως όμως, φιλοξένησε μοναδικές συλλογές ελληνικών και ρωμαϊκών αγαλμάτων.
Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους
Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb
Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα
Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη Κοντομηνα