To αθηνόραμα επιστρέφει στα περίπτερα

Από την Πέμπτη 27 Μαΐου και ο παλμός της Αθήνας χτυπά ξανά.

Δυνατές αφίξεις σε εστιατόρια και μπαρ, νέες ταινίες, οι πρώτες παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις. Μπες στον παλμό της πόλης στο αθηνόραμα που κυκλοφορεί την Πέμπτη 27/5 στα περίπτερα.

Μας λείψατε. Επιστρέφουμε. Με ένα συλλεκτικό τεύχος με όλα εκείνα τα νέα μέρη στα οποία θα συναντηθούμε ξανά και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το πολιτιστικό καλοκαίρι της Αθήνας, κυκλοφορεί το αθηνόραμα την Πέμπτη 27/5 στα περίπτερα. Νέα εστιατόρια και μπαρ, οργασμός αφίξεων και εκθέσεων στα μουσεία και τις πινακοθήκες της πόλης, χαρτογράφηση του πλούσιου κινηματογραφικού και θεατρικού καλοκαιριού για να φτιάξετε από τώρα την ατζέντα σας, τα πιο δυνατά συναυλιακά ραντεβού και όλες οι νέες συνήθειες στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση για να απολαύσετε με ασφάλεια και γνώση τις πρώτες εξόδους αλλά και να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Και μαζί μας, εκλεκτοί Αθηναίοι του πολιτισμού και της διασκέδασης, ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες, σεφ μοιράζονται όλα εκείνα τα οποία ανυπομονούν να κάνουν με το άνοιγμα της πόλης και μας αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους. 

Βγαίνουμε, συναντιόμαστε, δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε, ακούμε, βλέπουμε, συνδεόμαστε, θαυμάζουμε, χειροκροτάμε, μοιραζόμαστε... Ζούμε στον παλμό της πόλης!

Ραντεβού την Πέμπτη 27/5 στα περίπτερα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.