Το πλήρες line up του Plisskën Festival

Επιστρέφει δριμύτερο στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πριν από περίπου ένα μήνα ενημερωθήκαμε για μέρος του line up του φετινού Plisskën Festival, που μετά από το περσινό και αναγκαστικό 'διάλειμμα' εξαιτίας της πανδημίας, επιστρέφει επιτέλους -εκεί όπου το αφήσαμε- στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Είχε ανακοινώσει δηλαδή τα πρώτα ονόματα που θα εμφανιστούν στο διήμερο και μας άφησε με την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. Όπως και έγινε δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση.

Έτσι, στους συμμετέχοντες προστέθηκαν τα ονόματα της Μαρίνας Σάττι (που πρόσφατα κυκλοφόρησε το single 'Πάλι' και έγινε viral), όπως και της πρωτοποριακής Avalon Emerson που αναμένεται να φέρει μαζί της ένα μείγμα techno, leftfield pop και breakbeats - ως γνωστόν το κοινό του εν λόγω φεστιβάλ εκτιμά ιδιαίτερα τέτοιου είδους προτάσεις. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο τύπου:

"Το Plisskën Festival επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο της Αθήνας, με ένα πολυσυλλεκτικό και φρέσκο line-up από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. 

Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι η superchic μπάντα-φαινόμενο του psych-rock LA FEMME, από τα πολυαναμενόμενα και σπάνια live acts, αλλά και η αινιγματική psychedelic / experimental rock κολεκτίβα των GOAT.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν ο ξεχωριστός Γάλλος electro-pop παραγωγός Kid Francescoli, η εκρηκτική Αμερικανίδα του underground hip hop bbymutha και από τους πιο δυναμικούς και επιδραστικούς DJs της techno χορευτικής σκηνής, ο LSDXOXO, η πρωτοποριακή Avalon Emerson με ένα μείγμα techno, leftfield pop και breakbeats και η πολυσχιδής καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σάττι σε ένα θέαμα που θα παρασύρει το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία."

Ως πρώτο σχόλιο, θα αρκεστούμε να θυμίσουμε σε όσους ίσως απογοητευθούν από το μικρό εύρος των συμμετεχόντων καλλιτεχνών πως η πανδημία δεν έχει λήξει ακόμη, οπότε διοργανώσεις τέτοιου είδους είναι θαύμα και μόνο που προγραμματίζονται αρχικά και στη συνέχεια πραγματοποιούνται.

Το line up

11 Σεπτεμβρίου 2021

LA FEMME // KID FRANCESCOLI // MARINA SATTI


12 Σεπτεμβρίου 2021

GOAT // AVALON EMERSON // BBYMUTHA // LSDXOXO
 

*Η προπώληση εισιτηρίων για το #Plisskën2021 έχει ήδη ξεκινήσει και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.plisskenfestival.gr .

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.