Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Η μεγάλη γιορτή της γεύσης

Save the date.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για την εστίαση, που υπέφερε όσο ποτέ από το εξάμηνο λοκντάουν. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά ο κορονοϊός απέτρεψε και το άνοιγμα όσων εστιατορίων σέρβιραν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Όπως καταλαβαίνετε, όλη αυτή η έκτακτη κατάσταση έβαλε τρικλοποδιές στην απονομή των Χρυσών Σκούφων στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, τέτοιες που να αναβληθεί για το φθινόπωρο η πολυαναμενόμενη εκδήλωση η οποία είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουνίου. Ευτυχώς, η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας πραγματοποιήθηκε με όλους τους κανόνες προφύλαξης στις 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα της δυναμικής των εστιατορίων.

H συνέχεια στο athinorama.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα