Ένα έξοχο London dry gin και μία διαφορετική εμπειρία

To BULLDOG London Dry Gin παρουσιάζει bold εμπειρίες σε 24 μπαρ σε όλη την Ελλάδα και σε προκαλεί να το τολμήσεις κι εσύ.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 30 Σεπτεμβρίου 2021

H Coca-Cola Τρία Έψιλον και το λονδρέζικο BULLDOG Dry Gin ετοιμάζουν μια σειρά από On Trade ενέργειες, που θα συναρπάσουν τους τολμηρούς λάτρεις του αγαπημένου λονδρέζικου ποτού. Από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τον Δεκέμβριο, το BULLDOG London Dry Gin σε παρακινεί να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες, καινούργιες διαδρομές και φρέσκιες ιδέες, με σύνθημα το Begin Bold.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε 24 επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα, η ομάδα του BULLDOG Dry Gin θα δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα Gin & Tonic serves για τους πιστούς φίλους της μάρκας και για όσους θα τολμήσουν να τα δοκιμάσουν.

Ένα έξοχο London dry gin και μία διαφορετική εμπειρία

Τα On Trade experiences θα σε προκαλέσουν να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αναδείξεις τον πιο τολμηρό σου χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα και το customized, signature ποτήρι BULLDOG σε μαύρο χρώμα, ενώ ένα exclusively designed Instagram φίλτρο θα αναδεικνύει τον πιο bold εαυτό σου! Αν, λοιπόν, ανήκεις στους bold beginners αναζήτησε τις Βulldog εμπειρίες στο www.bulldoggin.gr.

To εμβληματικό και πολυβραβευμένο BULLDOG Dry Gin είναι ένα μοντέρνο ποτό που δημιουργήθηκε για τη νέα γενιά φίλων του gin. Παράγεται από 100% βρετανικό σιτάρι και αποδίδει μια απαλή και ταυτόχρονα πολυεπίπεδη γευστική μίξη, αποτέλεσμα της απόσταξης 12 μοναδικών αρωματικών βοτάνων, όπως η μοναδική Λευκή Παπαρούνα από την Τουρκία, το Μάτι του Δράκου, και το Φύλλο του Λωτού από την Κίνα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος