Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω"

Η εμβληματική κωμωδία "Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω" έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και το Esquire σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Γράφει: Esquire Editors 04 Νοεμβρίου 2021

Η εμβληματική κωμωδία "Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω" (1974) του Ιταλού Ντάριο Φο (1926-2016), ενός από τους σημαντικότερους θεατρικούς συγγραφείς του παγκόσμιας δραματουργίας ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1997, παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ένας θίασος εξαιρετικών πρωταγωνιστών με τους Μπέσυ Μάλφα, Γιώργο Σουξέ, Βασίλη Ρίσβα, Κατερίνα Τσάβαλου, Τόνυ Δημητρίου και τον Θοδωρή Ρωμανίδη θα παρουσιάσει με φρέσκια ματιά, κέφι κι άφθονο γέλιο, ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυπαιγμένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου υπό τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Μυλωνά. Μαζί τους συμμετέχουν οι: Ανδρέας Βατζώλης, Επαμεινώνδας Μουντζουρέας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μια ξεκαρδιστική, ευφάνταστη κωμωδία με συνεχείς ανατροπές, έντονα φαρσικά στοιχεία και καυστικό προβληματισμό για την οικονομική ανισότητα, την ανέχεια, την ακρίβεια, την ανεργία, το δικαίωμα του σύγχρονου ανθρώπου στην αξιοπρέπεια η οποία 47 χρόνια μετά το πρώτο της ανέβασμα, παραμένει σπαρταριστά επίκαιρη κι αφάνταστα απολαυστική. Αξίζει να σημειωθεί πως το σπουδαίο έργο "Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω" παίζεται αδιάκοπα με τεράστια επιτυχία στην Ιταλία και σ' όλη την Ευρώπη από το 1974 μέχρι και σήμερα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια συνηθισμένη ημέρα, σε μια συνηθισμένη γειτονιά σε ένα συνηθισμένο σούπερ μάρκετ, συνηθισμένες νοικοκυρές εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την υπερβολική αύξηση των τιμών. Ο τραγελαφικός καυγάς με τον διευθυντή του σούπερ μάρκετ τις οδηγεί να αδειάσουν τα ράφια και να πληρώσουν κατά βούληση, με απλά λόγια… να μην πληρώσουν τίποτα!

Με το σύνθημα "Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω", οι δρόμοι του Μιλάνο γεμίζουν "εγκυμονούσες" γυναίκες οι οποίες κρύβουν κάτω από τα ρούχα τους τις γεμάτες με προϊόντα σακούλες που κουβαλάνε από το σούπερ μάρκετ. Ανάμεσα στο τσούρμο των γυναικών και η Αντωνία η οποία επιστρέφοντας σπίτι της φορτωμένη ψώνια οδηγείται σε μια σειρά από κωμικές καταστάσεις προκειμένου να ξεγελάσει ως μια σύγχρονη Λυσιστράτη την Αστυνομία αλλά και τον νομοταγή σύζυγό της Τζιοβάνι.

* Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα λειτουργήσει ως Αμιγής Χώρος, το προσωπικό του θεάτρου είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του COVID-19.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Esquire.com.gr δίνει τη δυνατότητα σε 25 τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω" για τις 10, 11, 12, 13 και 14 Νοεμβρίου.

Ώρες παραστάσεων:

  • 10/11 στις 21:00
  • 11/11 στις 21:00
  • 12/11 στις 21:00
  • 13/11 στις 21:00
  • 14/11 στις 17:30

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α') βαθµού.
  • Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 4/11/2021 έως τις 8/11/2021
  • Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ' ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.esquire.com.gr στο εξής: το "Site", σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω.
  • H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
  • Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού.
  • Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
  • Η ανάδειξη των εικοσιπέντε (25) νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 9/11/2021 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).
  • Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.
  • Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.