Η Moët & Chandon παρουσιάζει ένα λαμπερό pop up store

Γιορτινό ραντεβού στο Golden Hall.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 23 Δεκεμβρίου 2021

Υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγική περίοδος από τις τελευταίες ημέρες του χρόνου; Η εορταστική ατμόσφαιρα κορυφώνεται, λαμπερά φώτα αστράφτουν στον αέρα και παντού ακούγονται ήχοι γιορτής. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη "Moët" θυμίζει τη γαλλική λέξη "fête", δηλαδή γιορτή. Ο Οίκος μέσα από τη  μακρόχρονη ιστορία γενναιοδωρίας και πλούσιου savoir-fête προσφέρει αξέχαστες στιγμές τιμώντας την πιο εορταστική περίοδο.

Εγκαινιάζοντας το εορταστικό πνεύμα η Moët & Chandon παρουσιάζει το POP UP STORE της στον πρώτο όροφο του Golden Hall όπου πρωταγωνιστεί η αφρώδης λάμψη μιας κορυφαίας συλλογής από σαμπάνιες. 

Η Moët & Chandon παρουσιάζει ένα λαμπερό pop up store

Επισκεφτείτε το και βρείτε την εμβληματική Moët Impérial, τη συλλογή των Grand Vintages, την εξωστρεφή Moët Rosé Impérial αλλά και τη βελούδινη Moët Nectar Imperial σε επετειακές συσκευασίες διακοσμημένες με ανάγλυφο εορταστικό μοτίβο εμπνευσμένο από τα σύμβολα της Moët & Chandon. Στον μοναδικό αυτό χώρο έχετε, επίσης, την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια προσωποποιημένη φιάλη με το όνομα ή το μήνυμα της επιλογής σας, για να τη χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

MOËT & CHANDON POP UP STORE GOLDEN HALL 3

Η εμπειρία σας γίνετε ακόμα πιο μοναδική μέσα από τα  μοναδικά σετ δώρου με συλλεκτικά ποτήρια που προσφέρονται αποκλειστικά στο POP UP STORE. Η Moët & Chandon σας προσκαλεί όλους να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε κι εσείς την πιο αγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο, το απαραίτητο συστατικό όλων των αλησμόνητων μεγάλων και μικρών στιγμών της ζωής.

MOËT & CHANDON POP UP STORE GOLDEN HALL 2

Η τέχνη της γιορτής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της τεχνογνωσίας της Moët & Chandon και έχει σχεδιαστεί ώστε να αιχμαλωτίσει τις αξίες της γενναιοδωρίας και της συνύπαρξης που τόσο αγαπά ο Οίκος.

 


Info

Το POP-UP STORE θα παραμείνει στο Golden Hall μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις μοναδικές προτάσεις του Οίκου μπορείτε να ανακαλύψετε στο moetpopupstore.gr/el.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.