Μια ματιά στα θερινά σινεμά που ανοίγουν

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των open air κινηματογράφων που καλωσορίζουν την καλοκαιρινή σεζόν.

Μερικοί τολμηροί αιθουσάρχες είχαν ήδη ανοίξει από το δεκαπενθήμερο του Πάσχα, από σήμερα ωστόσο μπορεί να κηρυχθεί άτυπα η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στα θερινά σινεμά.

Η έναρξη της σεζόν

Περισσότερα από 20 θερινά σινεμά της Αθήνας λειτουργούν πλέον κανονικά, με πολλά περισσότερα να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Από τη Σαρωνίδα μέχρι το Μαρούσι, η πόλη κινείται ξανά σε open air ρυθμούς σχεδόν όπως παλιά, αφού τα περισσότερα υγεινομικά μέτρα κατά του κορονοϊού έχουν αρθεί. 

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα θερινά σινεμά της πόλης, ενώ για κάθε νεότερο συμβουλευτείτε τον κινηματογραφικό οδηγό του "α". Θυμίζουμε, ακόμα πως μπορείτε να βρείτε όλες τις ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι εδώ.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.