Απίθανα πράγματα, η Σιγκαπούρη πληρώνει την Taylor Swift για να εμφανιστεί εκεί

Μάλιστα μέχρι στιγμής, οι αρχές αρνούνται να αποκαλύψουν το ύψος της επιχορήγησης.

Γράφει: Esquire Editors 21 Φεβρουαρίου 2024

Η Σιγκαπούρη αποκάλυψε σήμερα ότι επιχορηγεί την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift, αστέρι της ποπ μουσικής, προκειμένου να δώσει σειρά συναυλιών στην πόλη-κράτος, μοναδικό σταθμό της περιοδείας της The Eras στη νοτιοανατολική Ασία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν από κοινού, το υπουργείο Πολιτισμού και το Γραφείο Τουρισμού της Σιγκαπούρης επισήμαναν πως οι αρχές συνεργάστηκαν απευθείας με τους διοργανωτές της περιοδείας προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες των εμφανίσεών της.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Σρέτα Ταβισίν επιβεβαίωσε πως η Σιγκαπούρη σύναψε μια συμφωνία αποκλειστικότητας με την Taylor Swift, προκειμένου η διάσημη ερμηνεύτρια να εμφανιστεί μονάχα στη Σιγκαπούρη, στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι αρχές της Σιγκαπούρης αρνούνται να αποκαλύψουν το ύψος της επιχορήγησης και δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν μια συμφωνία αποκλειστικότητας συνάφθηκε, επικαλούμενες το απόρρητο της σύμβασης.

Υπογράμμισαν πως οι συναυλίες της Taylor Swift αναμένεται να "φέρουν σημαντικά οφέλη στην οικονομία της Σιγκαπούρης".

Ένας βετεράνος της βιομηχανίας του θεάματος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι "δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο να ζητούνται" αποκλειστικά συμβόλαια, όμως "δεν είναι τόσο συνηθισμένο οι καλλιτέχνες να συμφωνούν σε αυτό το αίτημα".

Μετά την πανδημία Covid-19, η Σιγκαπούρη έχει προσελκύσει πολλούς καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως το γυναικείο συγκρότημα της K-pop από τη Νότια Κορέα Blackpink, τους Βρετανούς τραγουδιστές και μουσικούς Harry Styles και Ed Sheeran και το βρετανικό ποπ-ροκ συγκρότημα Coldplay.

Η Taylor Swift αναμένεται να δώσει, στις αρχές Μαρτίου, έξι sold-out συναυλίες στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης, όπου αναμένονται περισσότεροι από 300.000 θεατές.

Μετά τη Σιγκαπούρη, η τραγουδίστρια θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη. Τα κέρδη από αυτήν την περιοδεία εκτιμώνται στο αστρονομικό ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης