Οι Archive επιστρέφουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα
Για δύο συναυλίες.
Οι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Archive επιστρέφουν στη χώρα μας την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού (Αθήνα) και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη) για να μας χαρίσουν δύο ατμοσφαιρικές βραδιές αφιερωμένες στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας τους.
Μετά από πέντε χρόνια από την καθηλωτική τους συναυλία στο Ηρώδειο, οι Archive επιστρέφουν δυναμικά με τον προπέρσινο δίσκο τους, "Call To Arms & Angels” στις αποσκευές τους, υποσχόμενοι δύο αξέχαστες νύχτες που το φανατικό κοινό τους στη χώρα μας πρόσμενε καιρό.
Από το αριστουργηματικό downtempo ντεμπούτο τους, "Londinium” το 1996, κάθε κυκλοφορία των Archive ακροβατεί μεταξύ διαφορετικών πειραματισμών, νέων ήχων και κοινωνικών προβληματισμών. Λειτουργώντας ως κύριοι του δικού τους πεπρωμένου, παρακάμπτουν τις επικρατούσες τάσεις και δημιουργούν το δικό τους, μοναδικό, μουσικό μίγμα.
Με επιρροές και διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και προσδιορίζουν τη μουσική, το δίδυμο των Darius Keeler και Danny Griffiths, ευθύνεται για μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του νέου κύματος του progressive rock.
Η πλούσια δισκογραφία των Archive από το 1996 μέχρι και το 2022 όταν κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος "Call To Arms & Angels” έχει γεννήσει σπουδαία τραγούδια όπως το 16λεπτο έπος, "Again”, που έγινε αμέσως ραδιοφωνική επιτυχία. Το "Fuck U” το οποίο γράφτηκε κατά του George W. Bush "Fuck U”, έγινε ο απόλυτος Αrchive ύμνος απογειώνοντας τη φήμη του συγκροτήματος που δεν φοβήθηκε ποτέ να εξερευνήσει ψυχεδελικά και progressive μονοπάτια.
Tα "Bullets”, "You Make me Feel”, "Lights”, "End of our Days” ήρθαν μέσα στα χρόνια να επιβεβαιώσουν την καλλιτεχνική αξία και στιχουργική δεινότητα της αγαπημένης μουσικής κολλεκτίβας μέσα από την κυκλοφορία εμβληματικών δίσκων όπως των "You All Look the Same to Me”, "Noise” και "Lights”. Την ίδια περίοδο στην πολύχρονη καριέρα τους οι Archive έδωσαν μια σειρά από σαγηνευτικά sold out shows και headline εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών) θα συναντηθούν ξανά με το αγαπημένο ελληνικό τους κοινό, δίνοντας δύο συναυλίες που θα αποζημιώσουν όσους βρεθούν εκεί.
Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για:
Aθήνα: https://bit.ly/archiveath
Θεσσαλονίκη: https://bit.ly/archiveskg
Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την διάθεση hard copy εισιτηρίων από επιλεγμένα καταστήματα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτή είναι η ποπ κομεντί που πρέπει να δεις αν θες κάτι χαλαρό στο σινεμά
Κυκλοφορεί σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Iconic Films, έχει ένα πολύ ωραίο, φρέσκο cast και είναι ό,τι πρέπει αν δε θες να δεις κάτι βαρύγδουπο χρονιάρες μέρες.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη6 σειρές για να bingάρεις αν σου αρέσει το Ριφιφί
Δικαίως είναι η σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε θεάσεις στην πλατφόρμα της Cosmote TV. Επειδή όμως, τα επεισόδια γίνονται διαθέσιμα ανά βδομάδα, δες τι μπορείς να βλέπεις στο ενδιάμεσο.
5 ταινίες για όσους δεν τους αρέσουν τα Χριστούγεννα
Ξέχνα τις κλασικές γιορτινές ταινίες. Ανακάλυψε τις καλύτερες anti-Christmas movies για όσους έχουν κουραστεί από τη χριστουγεννιάτικη υστερία.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΤο συγκινητικό reunion του "Παρά Πέντε" καθήλωσε και πάλι όλο τον κόσμο στις τηλεόρασεις του
Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, το "Παρά Πέντε" επέστρεψε για λίγο στην τηλεόραση, συγκινώντας το κοινό με ένα reunion γεμάτο αναμνήσεις και φόρτιση.
Συνέντευξη: Ο Αντώνης Μυριαγκός προτίμησε να υποδυθεί τον Καποδίστρια από το να τον φοβηθεί
Τι τύπος άραγε ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας; Μία μέρα πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ομώνυμης νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, ο πρωταγωνιστής της έλυσε όλες μας τις απορίες.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΤο πρώτο teaser του Avengers: Doomsday με μία μεγάλη επιστροφή
Το πρώτο teaser του Avengers: Doomsday κυκλοφόρησε και ανοίγει τον δρόμο για την επόμενη φάση του MCU, με νέες ομάδες και μεγάλες ισορροπίες.
Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης