Ο James Arthur έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Και συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Γράφει: Esquire Editors 27 Μαρτίου 2024

Ο James Arthur ζωντανά στις 3 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού! Επιτέλους, ο Βρετανός σταρ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια συναυλία με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής για τον 21ο αιώνα, ο James Arthur έχει διαγράψει μια εκπληκτικά επιτυχημένη πορεία που αποτυπώνεται στο δυσθεώρατο νούμερο των 16 δισεκατομμυρίων streams/downloads στις διάφορες πλατφόρμες!

H παραμυθένια καριέρα του ξεκίνησε με τη νίκη του στο X Factor του 2012. Η ερμηνεία του στο "Impossible” έφτασε στο νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, πούλησε 2.500.000 αντίτυπα και έγινε το πιο επιτυχημένο single στην ιστορία του show! Ένα μεγάλο αστέρι είχε μόλις ανατείλει!

Η συνέχεια, ήταν με μια λέξη, εκπληκτική: με το "Say You Won't Let Go” έφτασε στο νο1 σε πάνω από 10 χώρες, κερδίζοντας όχι απλά πλατίνες, αλλά και Διαμάντι, μια διάκριση που στην ιστορία της RIAA έχουν κερδίσει μόλις 100 τραγούδια! Με τα 5 άλμπουμς του, έχει κατακτήσει τις κορυφές των charts.

Τραγούδια όπως τα: "Say You Won't Let Go”, "Can I Be Him”, "Train Wreck”, "Rewrite The Stars”, "Can I Be Him”, "Naked”, "Car's Outside”, "Falling Like The Stars”, "Empty Space”, "Sun Comes Up” με τους Rudimental, "Lasting Love” με Sigala είναι μόνο μερικά από τα τεράστια hits του.

Οι συναυλίες του ανά τον πλανήτη γίνονται sold out και η φήμη του διαρκώς γιγαντώνεται, καθώς χάρη στο TikTok και το Spotify, ένα καινούργιο κοινό γνωρίζει τη μουσική του. Με τη μοναδική ικανότητά του να κινείται άνετα ανάμεσα στην pop, το R'n'B, τη soul, το rock, o James Arthur δείχνει πραγματικά ασταμάτητος.

H συναυλία του James Arthur στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αποτελεί μέρος της περιοδείας "Bitter Sweet Love” για την προώθηση του ομώνυμου νέου άλμπουμ του, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα best-of από όλη τη δισκογραφία του.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

44 ευρώ (early bird), 49 ευρώ, 52 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More.

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτή είναι η πιο ρεαλιστική πολεμική ταινία που έγινε ποτέ

Μια κινηματογραφική ματιά που αποτυπώνει με ωμό ρεαλισμό την ένταση, την αναμονή και τις σκληρές στιγμές του πολέμου, πέρα από τα συνηθισμένα στερεότυπα.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Η καλύτερη metal playlist για τις πιο δυνατές προπονήσεις

Ανακάλυψε μερικά heavy metal κομμάτια που δίνουν ώθηση και ενέργεια στις προπονήσεις σου, με δυνατούς ρυθμούς και στίχους που σε κρατούν συγκεντρωμένο μέχρι την τελευταία επανάληψη.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Δεν φαντάζεσαι ποια θεωρεί καλύτερη μπάντα όλων των εποχών ο Jimmy Page των Led Zeppelin

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Led Zeppelin μοιράζεται σκέψεις για το συγκρότημα και τη θέση του στην ιστορία. Οι δηλώσεις του φωτίζουν μια διαφορετική πλευρά της μουσικής τους πορείας.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ποια ηθοποιός είναι η νέα Lara Croft μετά την Angelina Jolie

Δύο δεκαετίες μετά τις ταινίες Tomb Raider, η Lara Croft επιστρέφει με μία ηθοποιό που δεν είχε περάσει - και ούτε και θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας. Μήπως να το ξανασκεφτούν εκεί στο Χόλιγουντ και να πάρουν την Ana De Armas;

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης