Την Πέμπτη 12 Ιουλίου το πιο αναπάντεχο ραντεβού στον ήλιο που έγινε ποτέ

Κάτι συναρπαστικό γίνεται στην πόλη.

Γράφει: Esquire Editors 11 Ιουλίου 2018

Η κατάσταση έχει ως εξής: είναι πια Ιούλιος, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όσο κι αν μερικές μέρες ο καιρός μοιάζει αναποφάσιστος, ο ήλιος είναι εδώ και μας ζεσταίνει. Μπορεί οι διακοπές για τους περισσότερους να αργούν ακόμα, ωστόσο το Ούζο Πλωμαρίου έχει οργανώσει το πιο αναπάντεχο event του φετινού καλοκαιριού και μας διαβεβαιώνει πως κάτι συναρπαστικό γίνεται στην πόλη. Ένα αναπάντεχο, μυστικό ραντεβού στον ήλιο, ένα μεγάλο πάρτι με live μουσικές σε άγνωστο μέρος για τους 40 τυχερούς με την παρέα τους του διαγωνισμού "ραντεβού στον ήλιο" από το Ούζο Πλωμαρίου.

Πού, πότε και με ποιους θα γίνουν όλα αυτά; Εδώ είναι το θέμα! Όσοι πήραν μέρος στον διαγωνισμό δεν έχουν ιδέα πού θα πάνε, ποιους μουσικούς θα ακούσουν, πως θα μεταβούν στη μυστική τοποθεσία… ελάχιστες πληροφορίες. Όμως είναι πανέτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.000 και αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου οι 40 νικητές της κλήρωσης -μαζί με 3 κολλητούς τους ο καθ’ ένας- θα ζήσουν την πιο MAD μυστική, καλοκαιρινή εμπειρία από το Ούζο Πλωμαρίου. Κάτω από τον ήλιο θα ακούσουν live ξεσηκωτικές μουσικές, θα γευτούν Ούζο Πλωμαρίου σε μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση, με λίγα λόγια θα ζήσουν ένα μουσικό event με την υποστήριξη και την εμπειρία στα secret concerts του τηλεοπτικού σταθμού MAD.

Μουσική λοιπόν, τραγούδια, Ούζο Πλωμαρίου και μεζέδες (το ούζο δεν πίνεται ξεροσφύρι, το ξέρουμε όλοι αυτό) και φυσικά άφθονο γέλιο. Γιατί θα υπάρχει και παρουσιαστής της βραδιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο αγαπημένος stand-up comedian. Πάρτε μια πρόγευση…

Και αν τα ξέρεις όλα αυτά και πήρες μέρος στον διαγωνισμό αλλά είχες πολλή δουλειά/διάφορα στο μυαλό σου/απλώς το αμέλησες, μπες εδώ https://www.rantevoustonilio.gr και δες αν κέρδισες εσύ ή κάποιος κολλητός σου για να πάτε μαζί.

Η εξίσωση του φετινού καλοκαιριού είναι η εξής: μυστικό μέρος + live MAD εκπλήξεις + Ουζοκατάσταση από το Ούζο Πλωμαρίου + Ζήσης Ρούμπος = το καλύτερο καλοκαιρινό event, ever!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.