Πώς κυλά η ζωή στη σκηνή των οργίων του Burning Man

Ναι, καλά διάβασες τον τίτλο.

Την ίδια ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ημίγυμνα μοντέλα και ελευθεριάζοντα κορίτσια φωτογραφίζουν τα βαμμένα σε πολύχρωμα χρώματα κορμιά τους σε όποια πιθανή κι απίθανη στάση μπορεί να βάλει ο νους σου, κάπου εκεί στις εσχατιές της ερήμου του Black Rock. Θα μπορούσε να ήταν ένα ντοκιμαντέρ με άγριες και πολύ σέξι ινδιάνικες φυλές, αν δεν ήταν το φεστιβάλ του Burning Man. Το φεστιβάλ δηλαδή που έχεις χαζέψει ξανά και ξανά στο Instagram.

Τι ακριβώς είναι τώρα το δεκαήμερο εκδηλώσεων που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας από το 90s μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Μουσικό φεστιβάλ; Φεστιβάλ τεχνών; Ή, πιο απλά, μία τεράστια ωδή στα γυμνά και ημίγυμνα κορμιά;

Πέρα όμως από τις εικαστικές τέχνες, τη μουσική και τον χορό, υπάρχει κι η σκηνή των οργίων

Σίγουρα με τα χρόνια έχει γίνει ένας παγκόσμιος θεσμός που προσκαλεί όλα τα ελεύθερα (σ.σ: πολύ ελεύθερα) πνεύματα του πλανήτη. Πέρα όμως από τις εικαστικές τέχνες, τη μουσική και τον χορό, υπάρχει κι η σκηνή των οργίων. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Ένα μέρος με air condition που μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί αρκεί να είναι μαζί με τουλάχιστον άλλο ένα άτομο. Μάλιστα οι διοργανωτές υποστηρίζουν πως την επισκέπτονται περίπου πέντε από τις εβδομήντα χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ.

Πώς κυλά η ζωή στη σκηνή των οργίων του Burning Man

Και για να σου λυθούν όλες οι απορίες, ακολουθούν οι mini συνεντεύξεις δύο ζευγαριών (σ.σ: Η Aly κι ο Dan, η Jocelyn κι ο Luke) που συμμετείχαν στους εορτασμούς.

Aly and Dan

Η 26χρονη Aly θυμάται τη νύχτα που μπήκαν στην σκηνή των οργίων του Burning Man: "Παρότι δεν περίμενα να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε, συναντήσαμε τελικά μία ατέλειωτη ουρά. Μας έγιναν ερωτήσεις ώστε να βεβαιωθούν ότι είμαστε νηφάλιοι κι ότι αντιλαμβανόμαστε ποιοι ακριβώς είναι οι κανόνες".

"Γενικά, είμαι χαρούμενη που χρειάστηκε τόση προσπάθεια, γιατί έτσι είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι πας να κάνεις. Είχα κάνει χρήση κάποιων ναρκωτικών ουσιών, αλλά η αλήθεια είναι ότι κοιτώντας πίσω θα προτιμούσα να μην το είχα κάνει".

Burning Man φεστιβάλ 5

"Αν θες να "παίξεις με ένα διπλανό σου ζευγάρι, θα πρέπει να ρωτήσεις: Μπορώ να αγγίξω το στήθος σου; Πρέπει να πάρεις άδεια για ό,τι κάνεις, ένα προνόμιο που μπορεί βέβαια να στο πάρουν πίσω ανά πάσα στιγμή".

"Υπάρχουν στρώματα σε κάθε πλευρά του διαδρόμου, και κατά κάποιον τρόπο δεν μου φαινόταν περίεργο που έβλεπα άγνωστους ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια μου".

Ο 34χρονος Dan λάτρεψε την εμπειρία, και θυμάται: "Υπάρχει air condition, κάτι που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού σε ολόκληρο το φεστιβάλ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Και, βέβαια, είναι σημαντικό ότι κάνεις κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό".

Οι οργανωτές του Burning Man είναι πολύ προσεκτικοί στις άδειες εισόδου που δίνουν. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι όποιος μπαίνει στην σκηνή έχει σκοπό να κάνει σεξ. Αν δεν ισχύει αυτό, και κάποιος θέλει απλά να παρακολουθεί, χωρίς να συμμετέχει, πολύ γρήγορα του ζητείται να αποχωρήσει.

"Κάποια σημεία προορίζονται για ζευγάρια, ενώ σε κάποια άλλα υπάρχει συνωστισμός, αφού υπάρχει ταμπέλα που λέει "δεχόμαστε κι άλλους", έτσι ώστε να μπορείς να συμμετέχεις αν θες" περιγράφει με ενθουσιασμό ο Dan.

Jocelyn και Luke

Η 28χρονη Jocelyn περιγράφει ότι μόλις ακουστεί το όνομα του γκρουπ στο οποίο συμμετέχεις, δίνεις το jacket και τα παπούτσια σου, τα οποία φυλάσσονται σε ένα locker. Στη συνέχεια μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και air condition. Το πάτωμα αποτελείται από μαύρα πλακάκια.

Η σεξουαλική ένταση είναι παχιά σαν ομίχλη

Εκείνη κι ο 34χρονος Luke έκαναν πρώτη φορά ομαδικό σεξ στη σκηνή των οργίων του Burning Man. "Υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων εκεί: νέοι, ηλικιωμένοι, κάθε είδους κορμί κι εθνικότητα, είναι σκοτεινά κι υπάρχει αισθησιακή μουσική που παίζει στο background. Η σεξουαλική ένταση είναι τόσο παχιά σαν ομίχλη που μπορείς να την κόψεις με το μαχαίρι" θυμάται η Jocelyn.

Burning Man φεστιβάλ 6

"Πρέπει να ήμασταν περίπου μία ώρα εκεί μέσα, είχαμε ένα στρώμα έξι άτομα, στο τέλος όμως εγώ κι ο Luke βρεθήκαμε σε ένα άλλο στρώμα να κοιτάμε ο ένας τον άλλον, χωρίς να πιστεύουμε αυτό που συμβαίνει".

"Περίμενα ότι η εμπειρία θα ήταν θορυβώδης και φαντασμαγορική, όπως το σεξ που βλέπουμε καμιά φορά στα πορνό, δεν ήταν όμως καθόλου έτσι: όλοι ήταν πολύ τρυφεροί με τους/τις παρτενέρ τους. Ένα βασικό στοιχείο της έντασης είναι πως κάνεις δημόσιο σεξ, αν και κανείς δε δίνει ιδιαίτερη σημασία εκείνη τη στιγμή σε αυτό" συνεχίζει η 28χρονη κοπέλα.

"Εγώ κι ο Luke δεθήκαμε μετά από αυτήν την εμπειρία, γιατί μας ενθάρρυνε να είμαστε πιο ανοιχτοί κι ειλικρινείς σχετικά με τις ανάγκες και τα όριά μας".

Ο Luke έχει πάει ήδη τρεις φορές στο Burning Man, ενώ η σκηνή των οργίων είναι ένα από τα αγαπημένα του μέρη του φεστιβάλ. "Πήγαμε στη σκηνή μαζί με άλλα δύο παντρεμένα ζευγάρια, το είχαμε συζητήσει από πριν, τόσο εγώ όσο κι η Jocelyn θέλαμε να πάμε μαζί τους".

Η χημεία μεταξύ μας ήταν εξωπραγματική

"Η χημεία μεταξύ μας ήταν εξωπραγματική" θυμάται ο Luke. "Ήμασταν όλοι λίγο μεθυσμένοι, κάτι που μας βοήθησε να χαλαρώσουμε, αν κι είμαι χαρούμενος που δεν πήρα ναρκωτικά τότε, μιας κι έτσι απόλαυσα την εμπειρία βήμα βήμα, και θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη, ενώ δε δυσκολεύτηκα καθόλου με την στύση μου. Έτσι μπόρεσα να το διασκεδάσω με την ψυχή μου".

"Η ατμόσφαιρα μετά το όργιο ήταν φανταστική, γελούσαμε συνέχεια κι ετοιμαζόμασταν για να δούμε τις βραδινές εκδηλώσεις του Burning Man. Νιώθαμε χαρούμενοι, δυνατοί και τελείως απελευθερωμένοι".

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.