
Το ΤOMMYNOW ICONS runway event, η γιορτή του iconic Αμερικανικού στιλ είναι live από την Σανγκάη
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Tommy Hilfiger πηγαίνει τη signature "See Now, Buy Now" πλατφόρμα στη Σανγκάη με παγκόσμιους brand ambassadors τους Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Maggie Jiang, γιορτάζοντας τους leaders του σήμερα που με τις φωνές τους θέλουν να δημιουργήσουν την αλλαγή και να εμπνεύσουν.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE:PVH], ανακοινώνει το TOMMYNOW ICONS runway event, μία γιορτή του iconic Αμερικανικού στιλ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους ηγέτες του σήμερα, οι οποίοι οδηγούν τη θετική αλλαγή στον κόσμο. Το σόου πραγματοποιείται στη Σανγκάη και αποτελεί μια βιωματική βραδιά η οποία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Tommy Hilfiger για την αγορά της Ασίας, την αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το σόου TOMMYNOW για το Φθινόπωρο του 2018, το πέμπτο in-season runway event του brand, θα ξεκινήσει την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου, στις 14.30 ώρα Ελλάδας) στο Shanghai Port International Cruise Terminal.
"Η TOMMYNOW πλατφόρμα μας βρίσκεται εκεί όπου το πνεύμα του brand και η δέσμευσή μας για τον εκδημοκρατισμό της μόδας φτάνουν στην πλήρη έκφρασή τους.”, λέει ο Tommy Hilfiger. "Αυτή τη σεζόν συνεργαζόμαστε με τον Lewis Hamilton και με πρόσωπα από όλο τον κόσμο, των οποίων η θέληση και η θετική ενέργεια, εμπνέουν άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ηγέτες του σήμερα να αποτελούν τα icons του αύριο (the leaders of now, the icons of tomorrow). Το TOMMYNOW συνεχίζει να εξελίσσεται, οδηγώντας το brand, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές σε ένα ταξίδι που ζωντανεύει τις καμπάνιες και τις συλλογές μας με έναν πραγματικά καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο ".

Ακολουθώντας την επιτυχία των τεσσάρων πρώτων TOMMYNOW σόου, το event για το Φθινόπωρο του 2018 στηρίζεται πάνω στο signature format του Tommy Hilfiger "See Now, Buy Now”. Στο σόου κάνει πρεμιέρα η πρώτη capsule συλλογή TommyXLewis από τη συνεργασία του Tommy Hilfiger με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της FIA Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. H TOMMY ICONS capsule γυναικεία συλλογή, της οποίας η παγκόσμια καμπάνια εκπροσωπείται από το μοντέλο Hailey Baldwin, το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow και την ηθοποιό Maggie Jiang, επίσης θα κάνει το ντεμπούτο της στο σόου. Για τρίτη φορά, το TOMMYNOW θα παρουσιάσει και την ανδρική και γυναικεία HILFIGER COLLECTION συλλογή. Η κορυφαία HILFIGER COLLECTION συλλογή είναι φέτος εξελιγμένη και εκλεπτυσμένη, συνδυάζοντας την Αμερικανική κληρονομιά του brand, με σύγχρονες επιρροές και μία παιχνιδιάρικη fashion ανανέωση.

Η Tommy Hilfiger συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ώστε να δημιουργούνται εμπνευσμένα activations σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη φορά στην Κίνα. To brand πρόσφατα ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Alibaba Group, ώστε να φιλοξενήσει ένα Super Brand Day στη μεγαλύτερη e-commerce πλατφόρμα του κόσμου, το Tmall.com, στις 4 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του Super Brand Day, το βιωματικό TOMMYNOW runway event θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση (livestreaming) μέσω του Tmall.com ενώ οι καταναλωτές θα μπορέσουν να απολαύσουν παράλληλα συναρπαστικά activations. Τα προϊόντα που θα παραγγελθούν από τις περιοχές Jiangsu, Zhejiang και Shanghai θα παραδοθούν εντός 24 ωρών. Στο TOMMYNOW στη Σανγκάη στο onsite Tmall pop-up store, μέσω καθρεπτών εικονικής πραγματικότητας οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την TOMMY HILFIGER συλλογή Fall 2018 χρησιμοποιώντας ένα 3D avatar. Στη συνέχεια θα μπορούν να τα παραγγείλουν απευθείας.
Οι φίλοι και οι fan καλούνται να συµµετέχουν στη συζήτηση στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µε τη χρήση του #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.
Οι capsule συλλογές TommyXLewis & Tommy Icons θα βρίσκονται στα καταστήματα στην Ελλάδα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την 1η Οκτωβρίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
The Mamagers Family Fun Day στο Ellinikon Experience Park: Μια Κυριακή γεμάτη παιχνίδι, μουσική και φαντασία
Μια γιορτή για γονείς & παιδιά! Tην Κυριακή 2 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο The Mamagers Family Fun Day για παιχνίδι, διασκέδαση και live concert από τους The Burger Project!
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 80 ετών, το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος
'Φτυστός' ο Stallone - Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί στο 'I Play Rocky'
Είναι έτοιμος να φορέσει τα γάντια του νεαρού Sylvester Stallone στη νέα ταινία I Play Rocky, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Peter Farrelly.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΘα επανενωθούν ποτέ οι Pink Floyd;
Σε συνέντευξή του στην The Telegraph, ο David Gilmour τοποθετείται για τους Pink Floyd και τη συνεργασία του με τον Roger Waters, αναδεικνύοντας το πολύπλοκο παρελθόν της μπάντας.
Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους
Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb
Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.
Γραφει Παυλος Κρουστης