Το Business of Fashion Academy έρχεται στις 22 Οκτωβρίου

Πόσο έτοιμος είσαι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2018

Το Business of Fashion Academy (BFA) δημιουργήθηκε από τον Costantino Roselli, best selling συγγραφέα και brand building expert, συνιδρυτή του branding agency Weird Authentic People, και από τη Joy Koumentakou, δύο φορές βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας και fashion coach, συνιδρύτρια της πλατφόρμας υπηρεσιών μόδας Ready For Fashion Show, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκπαιδευτικό φορέα με πάνω από 60 χρόνια παρουσία στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τις Αττικές Εκδόσεις και πιο συγκεκριμένα από τους τίτλους Esquire, Madame Figaro και MissBloom.gr.

Το Fashion Marketing course είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 50+ ωρών, το οποίο ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.

"Δημιουργήσαμε το Business of Fashion Academy με το πάθος να δημιουργούμε και να χτίζουμε brands, προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο. Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς, ελάτε μαζί μας", δηλώνουν οι Koumentakou και Roselli, που θα μοιραστούν μαζί σου μυστικά του fashion branding και marketing για τη δημιουργία ξεχωριστών brands.

Πώς θα το πετύχουν αυτό;

  • Θα εστιάσουν σε πληροφορίες που δεν μπορείς να βρεις με ένα απλό google search. Θα σου προσφέρουν γνώση βασισμένη σε πραγματικά case studies και εργαλεία δοκιμασμένα από μεγάλα brands
  • Θα μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία που αποκόμισαν δουλεύοντας με διεθνή και ελληνικά Fashion Brands και ανθρώπους της μόδας μέρα με τη μέρα
  • Με συνέργειες που θα σε φέρουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και θα σου δείξουν στην πράξη τι πραγματικά συμβαίνει στο "backstage”

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Δήλωσε συμμετοχή στο Fashion Marketing Course, το πρώτο course του Business of Fashion Academy τώρα.

Η προνομιακή τιμή ισχύει μέχρι 5/10/2018.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv