Το Business of Fashion Academy έρχεται στις 22 Οκτωβρίου

Πόσο έτοιμος είσαι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2018

Το Business of Fashion Academy (BFA) δημιουργήθηκε από τον Costantino Roselli, best selling συγγραφέα και brand building expert, συνιδρυτή του branding agency Weird Authentic People, και από τη Joy Koumentakou, δύο φορές βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας και fashion coach, συνιδρύτρια της πλατφόρμας υπηρεσιών μόδας Ready For Fashion Show, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκπαιδευτικό φορέα με πάνω από 60 χρόνια παρουσία στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τις Αττικές Εκδόσεις και πιο συγκεκριμένα από τους τίτλους Esquire, Madame Figaro και MissBloom.gr.

Το Fashion Marketing course είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 50+ ωρών, το οποίο ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.

"Δημιουργήσαμε το Business of Fashion Academy με το πάθος να δημιουργούμε και να χτίζουμε brands, προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο. Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς, ελάτε μαζί μας", δηλώνουν οι Koumentakou και Roselli, που θα μοιραστούν μαζί σου μυστικά του fashion branding και marketing για τη δημιουργία ξεχωριστών brands.

Πώς θα το πετύχουν αυτό;

  • Θα εστιάσουν σε πληροφορίες που δεν μπορείς να βρεις με ένα απλό google search. Θα σου προσφέρουν γνώση βασισμένη σε πραγματικά case studies και εργαλεία δοκιμασμένα από μεγάλα brands
  • Θα μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία που αποκόμισαν δουλεύοντας με διεθνή και ελληνικά Fashion Brands και ανθρώπους της μόδας μέρα με τη μέρα
  • Με συνέργειες που θα σε φέρουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και θα σου δείξουν στην πράξη τι πραγματικά συμβαίνει στο "backstage”

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Δήλωσε συμμετοχή στο Fashion Marketing Course, το πρώτο course του Business of Fashion Academy τώρα.

Η προνομιακή τιμή ισχύει μέχρι 5/10/2018.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.