Το Sonar Festival έρχεται στην Ελλάδα

To υποδεχόμαστε στην Αθήνα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία το διήμερο 11-12 Οκτωβρίου.

Γράφει: Esquire Editors 06 Φεβρουαρίου 2019

Το Sónar Athens είναι η ελληνική εκδοχή του πρωτοποριακού, διεθνούς φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts, με έδρα της Βαρκελώνη. Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2019. 

Το Sónar Athens αποτυπώνει τον μοναδικό ρυθμό της σύγχρονης Ελληνικής πρωτεύουσας. Σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και χωνευτήρι επιρροών, η γεμάτη ιστορία πόλη είναι το τέλειο σκηνικό για ένα event που συνδυάζει μεγάλα ονόματα ηλεκτρονικής μουσικής και πειραματικά acts από όλο τον πλανήτη, με καθιερωμένους αλλά και ανερχόμενους εγχώριους καλλιτέχνες.

Έτσι η διοργάνωση που μετρά 25 χρόνια βαρκελωνέζικης ζωής και έχει δει τα φεστιβάλ της να έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων στο Μπουένος Άιρες, την Κωνσταντινούπολη, το Ρέικιαβικ και το Χονγκ Κονγκ θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sonar Athens θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στo Viva και στο Public.
 

INFO

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Στέγη "φτιάχνουν" το μέλλον της μόδας και του design

Μιλήσαμε με την Μαρία Παπαϊωάννου του British Council και τον Πρόδρομο Τσιαβό του Ιδρύματος Ωνάση για την ιδέα πίσω από τη διοργάνωση "Crafting the Future" και για τη σημασία του "don't recycle, repair and upcycle".

Η παρουσίαση της νέας συλλογής γυαλιών DITA LANCIER με προηγμένη τεχνολογία στους φακούς

Ραντεβού στις 12 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο κατάστημα Be Seen στο Κολωνάκι.