Το πιο ανοιξιάτικο fashion party της πόλης στο Hilton

Tο Fashion Room Service υποδέχεται την Άνοιξη την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Hilton Athens.

Γράφει: Esquire Editors 12 Απριλίου 2019

Ο σημαντικός θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, ανανεώνει το ραντεβού του με το fashion crowd της πόλης σε ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο απόγευμα. Tο Fashion Room Service, πρόσφατα βραβευμένο στα Event Awards 2018 ως "Fashion Event of the Year", επιστρέφει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Hilton Athens από το περιοδικό OZON.

Το πιο ανοιξιάτικο fashion party της πόλης στο Hilton

H πολυαναμενόμενη εκδήλωση, οργανώνεται για 4η φορά στο πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο του κέντρου της πόλης μας, το Hilton. Ένα ξενοδοχείο ορόσημο για την Αθήνα, όπου τα δωμάτια του 3ου ορόφου θα φιλοξενήσουν πάνω από 30 συμμετέχοντες οι οποίοι θα τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας την δουλειά τους. Όλα αυτά, με φόντο την Ακρόπολη. 

Μια απογευματινή βόλτα στον 3ο όροφο του ξενοδοχείο, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις τελευταίες δημιουργίες brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, OZON BOUTIQUE και άλλων. 

Συνεργασία-έκπληξη γι' αυτό το Fashion Roοm Service είναι αυτή του περιοδικού OZON με το LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Το LoveGreece.com, πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό δημιουργικό κόσμο μέσα από μία ακόμη δράση του γύρω από το έργο Ελλήνων σχεδιαστών μόδας που επάξια εκπροσωπούν τη χώρα μας εντός και εκτός συνόρων. 

Fashion Room Service

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event θα ολοκληρωθεί με το πολύ αναμενόμενο ανοιξιάτικο party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton. Για ακόμα μία φορά, όλα "θα ντυθούν" στα ροζ, καθώς εκεί θα είναι το Beefeater Pink. Πρόκειται για το νέο λανσάρισμα του gin, το οποίο βασίζεται στην ίδια, βραβευμένη συνταγή του Beefeater με την προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας. Κατά την διάρκεια του party θα απολαύσετε το δροσερό cocktail Beefeater PINK&Tonic. Το party θα "ντύσουν" οι Djs Granbois και Leon Segka, οι οποίοι θα ετοιμάσουν ένα εκρηκτικό set. 

Fashion Room Service

Info
Τα δωμάτια του Hilton θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του Fashion Room Service - Spring Edition. To party συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.