Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση Μύκονος Όλοι - Mykonos Only

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 διεξήχθη η πρώτη συνάντηση προμηθευτών Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Café-Bar, "Μύκονος Όλοι – Mykonos Only".

Γράφει: Esquire Editors 20 Απριλίου 2019

Ένας νέος θεσμός για το νησί μας, μια πρωτοποριακή εκδήλωση, μια γιορτή της επιχειρηματικότητας. Το "Μύκονος Όλοι - Mykonos Only" ήρθε για να μείνει. Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 η πρώτη συνάντηση προμηθευτών Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Café-Bar, "Μύκονος Όλοι – Mykonos Only".

Ήταν μια ιδέα ετών που καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε πράξη, μετά από πολλή μελέτη, προσεκτικό σχεδιασμό και οργάνωση κάθε πτυχής της εκδήλωσης. Τα πάντα έγιναν δυνατά, φυσικά, χάρη στη θερμή ανταπόκριση που έτυχε η ιδέα μας από τα μεγάλα brands, που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασαν με ενθουσιασμό.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση Μύκονος Όλοι - Mykonos Only

Οι μεγάλοι προμηθευτές που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς –κρασί, ποτό, φαγητό, αναψυκτικά– αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και έδωσαν το "παρών", τιμώντας τόσο εμάς όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες που προσήλθαν από το πρωί του Σαββάτου στο ZeNIT Events Center.

μυκονος ολοι

Κάνοντας έναν απολογισμό, είμαστε ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό, τόσο για την αποδοχή από τον κόσμο της Μυκόνου όσο και από τη διοργάνωση του event, που ήταν άψογη. Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του 1ου "Μύκονος Όλοι - Mykonos Only" και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή συνέχεια την επόμενη χρονιά.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα συναρπαστικό ρολόι βγαλμένο από τους αγώνες ταχύτητας

Το MARQ Driver της Garmin μας αποκαλύφθηκε στο φυσικό του περιβάλλον: σε μία πίστα για αγώνες Ράλι έξω από τη Βαρκελώνη.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ανέβασε τις μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παρουσιαστής και DJ χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι για το κλείσιμο της συνεδρίασης, στα πλαίσια της εκδήλωσης "4ο workshop Youth Talks We Listen".