Mike Abrashoff: Από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στην Αθήνα

Ο Αμερικάνος χαρισματικός ομιλητής, προσκεκλημένος του stage ηγεσίας της Linkage Greece, θα ταξιδέψει το κοινό σ΄ ένα μοναδικό ταξίδι με τίτλο: "It's Your ship".

Γράφει: Esquire Editors 08 Ιουνίου 2019

Η Linkage Greece για έκτη χρονιά διοργανώνει θεματική Ομιλία με επίκεντρο την Ηγεσία. Φέτος, προσκεκλημένος είναι ο καταξιωμένος ομιλητής Mike Abrashoff, πρώην Κυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Αμύνης. Ο Αμερικάνος χαρισματικός ομιλητής, θα ταξιδέψει το κοινό σ΄ ένα μοναδικό ταξίδι - σε χαρτογραφημένα από τον ίδιο νερά - με τίτλο: "It’s Your ship". Η Ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet την Πέμπτη 4 Ιουλίου από τις 17.00 έως τις 20.00.

Mike Abrashoff: Από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στην Αθήνα

Ο Mike Abrashoff βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εκ των πιο αξιόλογων ιστοριών οργανωσιακού μετασχηματισμού και αλλαγής κουλτούρας της σύγχρονης εποχής. Σε ηλικία 36 ετών, ήταν ο νεότερος Αξιωματικός στον Στόλο του Ειρηνικού, Κυβερνήτης σε ένα πλοίο με πλήρωμα χαμηλού ηθικού, υψηλής εναλλαγής προσωπικού σε θέσεις εργασίας και άσχημες αξιολογήσεις απόδοσης. Όντας υπεύθυνος του καταδρομικού USS Benfold, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν πως το πλοίο μπορούσε να βελτιωθεί, όμως σε λιγότερο από ένα χρόνο το πλοίο ήταν #1 σε απόδοση – με το ίδιο πλήρωμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ένα από τα τρία βιβλία που έχει εκδώσει με τίτλο It’s Your Ship - το οποίο έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα: "Δεν άλλαξα εγώ το πλοίο - το πλήρωμά μου το έκανε. Αυτό που έκανα, ήταν να επανεξετάσω το στυλ Ηγεσίας μου και να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μου αισθάνθηκαν ασφάλεια, δύναμη και υποστήριξη. Όταν με προσέγγιζαν με ένα πρόβλημα, τους έλεγα "Είναι δικό σας το πλοίο - πώς θα το διορθώσετε;"

Η Ομιλία του Mike Abrashoff θα εστιάσει στο πως η Ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει εταιρική κουλτούρα που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Θα παρομοιάσει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας με αυτήν του πλοίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τη δουλειά την κάνει σε μεγάλο μέρος η κοινωνία και οι πολίτες της, όπως αντίστοιχα το πλήρωμα στο πλοίο.

Από πολλές απόψεις, το USS Benfold ήταν ένα ακραίο παράδειγμα παρόμοιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεκάδες δημοσιεύσεις, όπως των "The Wall Street Journal” και "Fast Company”, ανέφεραν την ιστορία του Mike ως ένα μάθημα-έμπνευση για τις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της Ομιλίας του, ο Mike θα δώσει στα μέλη του ακροατηρίου τα εργαλεία που χρειάζονται για να παροτρύνουν τους ανθρώπους τους να συμμετέχουν ενεργά και να δεσμευτούν στην αύξηση της απόδοσής τους, ενώ στο τέλος της Ομιλίας θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό, Στελέχη μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια, η Linkage Greece διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση το θεσμό των Summer Sessions, τα οποία αποτελούν μαθήματα Ηγεσίας με Ομιλητές διεθνούς κύρους. Μπροστά σε συνολικά 4.000 Στελέχη επιχειρήσεων, δεκάδες ηγετικές ομάδες μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ο επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος στις Άνδεις Nando Parrado, οι προπονητές Zeljko Obradovic & Δημήτρης Ιτούδης, ο πρώην αστροναύτης της NASA Dr. Scott Parazynski, ο Guru της καινοτομίας Stephen Shapiro και η θρύλος της Wall Street Carla Harris, είναι μερικοί μόνο από τους Ομιλητές που έχουν φιλοξενηθεί από την Linkage Greece.


Περισσότερες λεπτομέρειες και αγορά εισιτηρίων στο: www.linkagegreece.com & στο 210-8021179

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Heidi Levine καλύπτει εδώ και 30 χρόνια τη φρίκη του πολέμου

Με αφορμή το Athens Photo World ζητήσαμε από τη διεθνούς φήμης φωτορεπόρτερ να μας περιγράψει την κατάσταση στη Γάζα. Εκείνη απάντησε τα αυτονόητα.

Όλα έτοιμα για το Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone

Το κορυφαίο gaming event επιστρέφει για 4η χρονιά, στις 29 Ιουνίου στο Gazi Music Hall με δωρεάν είσοδο.