Το Tweed Run επιστρέφει τον Οκτώβριο στις Σπέτσες για 6η χρονιά

Vintage αισθητική και αέρας εποχής στο Νησί των Αρωμάτων από 11 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2019.

Γράφει: Esquire Editors 01 Σεπτεμβρίου 2019

Φέτος το φθινόπωρο, το Tweed Run επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά στις Σπέτσες, από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019. Το Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει για ακόμα μια φορά τους λάτρεις του ποδηλάτου για μια γεμάτη κομψότητα βόλτα στο Νησί των Αρωμάτων, με βρετανική αύρα και αέρα εποχής.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στο Λονδίνο το 2009 και έφτασε στη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2014 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια φιλοξενίας του Poseidonion Grand Hotel. Το Tweed Run έχει πλέον ανακηρυχθεί σε θεσμό, με πλήθος συμμετεχόντων να ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο και να απολαμβάνουν την πιο vintage ποδηλατάδα.

Το Tweed Run επιστρέφει τον Οκτώβριο στις Σπέτσες για 6η χρονιά

Ο αριστοκρατικός χαρακτήρας των Σπετσών εναρμονίζεται ιδανικά με το βρετανικό στιλ και την αίσθηση κομψότητας μιας άλλης εποχής, με τους ποδηλάτες να ξεχωρίζουν για τις vintage εμφανίσεις τους με κυρίαρχο στοιχείο, τι άλλο, από το tweed.

Με αφετηρία την πλατεία Ποσειδωνίου και φόντο τον Αργοσαρωνικό, οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στο σπετσιώτικο τοπίο και τα πιο εμβληματικά σημεία του νησιού. Το πικνίκ μέσα στη φύση, οι αγώνες δεξιοτήτων, τα καλλιστεία για την ανάδειξη της πιο επιτυχημένης εμφάνισης, αλλά και το "Concours d’Elégance” για τη βράβευση των ποδηλάτων υπόσχονται να προσφέρουν και φέτος μοναδικές στιγμές. Το ατμοσφαιρικό τριήμερο θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο πάρτι στο lobby του Ποσειδωνίου, με swing διάθεση και το Lindy Hop Greece να ταξιδεύει τους καλεσμένους σε περασμένες εποχές με τη μουσική και το χορό να πρωταγωνιστούν.

tweed run

Καλογυαλισμένα ποδήλατα, καλαίσθητες παρουσίες γεμάτες στιλ, χαρούμενη διάθεση και ρετρό ατμόσφαιρα μεταφέρουν τη φημισμένη αγγλική κομψότητα στις Σπέτσες του σήμερα.

tweed run

Το Tweed Run πραγματοποιείται και φέτος με την υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Tweed Run Greece στο Facebook ή την ιστοσελίδα poseidonion.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Συνέντευξη: Coach Τάσος Ιορδανίδης

Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε πως κάνει την καλύτερη κερκίδα και γι’ αυτό στο "Ταξίδι στα Αστέρια" παίζει τον "πράσινο" φίλαθλο. Με 5 -επαγγελματικούς και μη- ρόλους που εκπληρώνει ο δημοφιλής ηθοποιός μάλλον έχει παρατείνει το 24ωρο & για όλα αυτά, μίλησε στο Esquire.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Τα πρώτα φαβορί για τα βραβεία Όσκαρ 2026

Αισθανόμαστε τυχεροί στην τοποθεσία Esquire και έχοντας πλέον και τις φετινές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες καταθέτουμε τους μέχρι στιγμής επικρατέστερους για χρυσό αγαλματίδιο στις βασικές κατηγορίες της διοργάνωσης.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

5 τραγούδια των Starsailor που (θα) ακούμε μια ζωή

Λίγο πριν από το αποψινό τους επετειακό live στο Gazarte μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις νότες που μας συνοδεύουν τα τελευταία 25 (!) χρόνια που υπάρχουν στη μουσική βιομηχανία.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Αυτό είναι το πιο μελαγχολικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι που εξερευνά τη μελαγχολία και τη ζεστασιά των γιορτών, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα της εποχής με έναν διαφορετικό τρόπο.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Οι 10 δημοφιλέστερες σειρές του 2025, σύμφωνα με το IMDb

Το 2025 μάς χάρισε τηλεοπτικές στιγμές που έγιναν viral. Επιστροφή cult σειρών, ανατρεπτικά φινάλε και άλλα πολλά. Η λίστα του IMDb αποκαλύπτει ποιες σειρές κράτησαν καρφωμένο το κοινό στην οθόνη του αυτήν τη χρονιά.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το αουτσάιντερ που έγινε μεγάλο φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες 2026

Πότε τελείωσε ο Αύγουστος, πότε πέρασαν οι Κάννες, πότε φτάσαμε στον Δεκέμβριο με τους σταρς ήδη να ετοιμάζονται για τα απανταχού κόκκινα χαλιά... Long story short, έχουμε τις πρώτες υποψηφιότητες και ένα μίνι ρεζουμέ για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη