Το πρώτο single του Francis "Ofili" Antetokounmpo

Ο αδερφός του Γιάννη κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία παρέα με τον Ελσίνκι από το La Casa De Papel.

Ο Francis Ofili Antetokounmpo κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία. Το με afrobeat ήχους και εθιστικά vocals "Shekosi” κυκλοφορεί από τη Def Jam Recordings Greece και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, που θυμίζει ταινία μικρού μήκους.

Στο κινηματογραφικό βίντεο παρακολουθούμε τον Ofili ως μέλος μιας παρέας κατασκηνωτών, ο οποίος μαγεύεται από μια αιθέρια ύπαρξη και μεταφέρεται σε μια άλλη διάσταση, πιο "σκοτεινή" και τρομακτική.

Το πρώτο single του Francis "Ofili" Antetokounmpo

Στο κλιπ μάλιστα συναντάμε ως special guest τον ηθοποιό Darko Perić, τον Ελσίνκι από τη σειρά La Casa de Papel του Netfix.

ΦΡΑΝΣΙΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Βρείτε το τραγούδι εδώ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Λίγα λόγια για τον Ofili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔ ⓄⒻⒾⓁⒾ ♔ (@ofili_official) on

Μπορεί να φέρει το όνομα μιας οικογένειας με σπουδαίες παγκόσμιες διακρίσεις στο κομμάτι του αθλητισμού, ωστόσο ο Ofili άρχισε να εξερευνά το πάθος του για τη μουσική ήδη από τις αρχές του 2000 γράφοντας, ηχογραφώντας και τραγουδώντας τα δικά του κομμάτια. Το είδος της μουσικής που εκπροσωπεί είναι εμπνευσμένο από την αγάπη και την ευτυχία, "πράγματα τα οποία όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας ως ανθρώπινα όντα", όπως ο ίδιος αναφέρει.

Γεννήθηκε στη Νιγηρία το 1988 και ζει στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε με την οικογένειά του, η οποία τον προέτρεψε να εξερευνήσει τα ταλέντα του τόσο στη μουσική όσο και στον αθλητισμό. Η μητέρα του υπήρξε στο παρελθόν τραγουδίστρια στην πατρίδα τους, ενώ τα αδέρφια του, ο MVP Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ είναι έτοιμα να κυριαρχήσουν τον κόσμο του μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο ο Francis ακολουθεί τον δικό του δρόμο, την αγάπη του για τη μουσική, και σύντομα αναμένεται να μας αποκαλύψει πολλές πτυχές του μουσικού του ταλέντου του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.