Οι Metallica επιστρέφουν στη σκηνή αλλά σε drive in

Για πρώτη φορά από το 2019.

Γράφει: Esquire Editors 12 Αυγούστου 2020

Κατά κάποιον τρόπο, οι Metallica επιστρέφουν στη σκηνή. Τα γυρίσματα της νέας συναυλίας τους θα γίνουν κοντά στη γενέτειρα της μπάντας στη Βόρεια Καλιφόρνια, και οι Metallica θα είναι το πρώτο ροκ συγκρότημα που θα συνεργαστεί με τη σειρά Encore Drive-In Nights, στο πλαίσιο της οποίας στις 29 Αυγούστου θα προβληθούν shows σε ντράιβ ιν και υπαίθριους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το show των Metallica θα περιλαμβάνει υλικό από όλη την καριέρα τους και τη "συναυλία" θα ανοίξει η μπάντα Three Days Grace. Όπως σημειώνει το Rolling Stone, κάθε εισιτήριο εξασφαλίζει την παρουσία έξι ατόμων στο show και ως μπόνους περιλαμβάνει τέσσερα download του "S&M2", ενός άλμπουμ και βιντεοσκοπημένης συναυλίας των Metallica μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του σαν Φρανσίσκο (κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου).

Το "S&M2" βιντεοσκοπήθηκε στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο το 2019 και είναι η πρώτη συνεργασία των Metallica με τη Συμφωνική από το 1999. Το συγκρότημα έδωσε προσφάτως πρόγευση ερμηνείας τους του "Moth Into Flame" (περιλαμβάνεται στην επικείμενη κυκλοφορία) καθώς και των "Nothing Else Matters" και "All Within My Hands".


© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης