Η Ariana Grande έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ

Κανένας Trump, κανένας Biden στο νέο video clip της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Γράφει: Esquire Editors 24 Οκτωβρίου 2020

Η Αριάνα Γκράντε κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο της single, "Positions", στο οποίο παρουσιάζεται ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Το κλιπ, σε σκηνοθεσία του παραγωγού μουσικών βίντεο και σκηνοθέτη Ντέιβ Μάγιερς, απεικονίζει την τραγουδίστρια να παραχωρεί συνεντεύξεις Τύπου και να λαμβάνει αποφάσεις στο Οβάλ Γραφείο.

Επίσης, φαίνεται να προετοιμάζει φαγητό σε μια κουζίνα και να καθαρίζει έναν φούρνο.  Το "Positions", όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ έκπληξη της τραγουδίστριας, το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Το προηγούμενο άλμπουμ της ήταν το "thank u, next", το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy το 2019 και στη συνέχεια κυκλοφόρησε το live άλμπουμ από την παγκόσμια περιοδεία της Sweetener.

Η Αριάνα Γκράντε ήταν επίσης συμπαραγωγός του σάουντρακ του reboot της ταινίας Charlie's Angels, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι της "Call Me Angel" το οποίο ερμηνεύει μαζί με τις Λάνα Ντελ Ρέι και Μάιλι Σάιρους.


κεντρική φωτογραφία ©Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης