Tο τραγούδι του Robbie Williams για τα Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας

Στο Can't Stop Christmas τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα Χριστούγεννα, ούτε ο κορονοιός.

Γράφει: Esquire Editors 23 Νοεμβρίου 2020

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι για την επιβίωση κατά την εορταστική περίοδο στην εποχή του κορονοϊού. Το τραγούδι, με τίτλο "Can’t Stop Christmas" (Δεν μπορώ να σταματήσω τα Χριστούγεννα), περιγράφει πως όλοι είχαν μια "άθλια χρονιά" και ότι "αισθάνεται σαν να είμαστε σε πόλεμο".  

Στη συνέχεια ο Γουίλιαμς αναρωτιέται αν θα επιτρέπεται στις οικογένειες να βρεθούν μαζί τα Χριστούγεννα, ρωτώντας: "Έτσι αναρωτιέμαι ποιος θα αποφασίσει;". Ωστόσο, στο ρεφρέν τονίζει ότι "τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα Χριστούγεννα" και ότι ο "Άγιος Βασίλης βρίσκεται στο έλκηθρο του / Αλλά τώρα είναι δύο μέτρα μακριά".  

Στο τραγούδι υπάρχουν κι άλλες αναφορές στην πανδημία του κορονοϊού, με τον Γουίλιαμς να λέει ότι θα βάλει "κάλτσες και απολυμαντικά" στη λίστα του και ακούγεται επίσης για τη δυστοπική εποχή να προτρέπει: "Ας πούμε στον Άγιο Βασίλη ψέμματα / Να του πούμε ότι είναι το 1984".  

Το "Can't Stop Christmas" θα συμπεριληφθεί σε μια νέα έκδοση του άλμπουμ του 2019 του τραγουδιστή, The Christmas Present, το οποίο περιλαμβάνει ντουέτα με τους Ροντ Στιούαρτ, Μπράιαν Άνταμς και άλλους.  

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νωρίτερα φέτος, ένα meme του 2017 που δείχνει τον Άγγλο τραγουδιστή, πρώην μέλος των Take That να χρησιμοποιεί απολυμαντικό χεριών κατά τη διάρκεια συναυλίας  παραμονή της Πρωτοχρονιάς έγινε επίκαιρο την περίοδο της πανδημίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης