Η playlist του Anthony Bourdain

Τα 25 αγαπημένα τραγούδια του αλησμόνητου σεφ που θα σε συνοδεύσουν στην κουζίνα.

Δεδομένου ότι τους τελευταίους μήνες, η σχέση μας με τη μαγειρική έχει αναζωπυρωθεί, υπάρχει μόνο ένα συνοδευτικό για ένα υπέροχο cooking session (εκτός από ένα μπουκάλι κρασί): μια τέλεια playlist. Και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που θα σου προσφέρει μια τέτοια συλλογή τραγουδιών. Ο Anthony Bourdain. Ο chef βρισκόταν πάντα στις πολυσύχναστες εναλλακτικές σκηνές και αν μπορούμε να βρούμε ένα ακόμα πάθος του, ισάξιο με το φαγητό, αυτό ήταν σίγουρα η μουσική. 

Ο θρύλος του Bourdain παραμένει ζωντανός και για όλους τους πιστούς θαυμαστές και φίλους του, το να μαγειρεύουμε ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια είναι μία μικρή παρηγοριά και ένας τρόπος να τιμήσουμε τη μοναδική κληρονομιά και αυθεντικότητά του.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.