Οι Prodigy ετοιμάζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ

O συνεργάτης του συγκροτήματος Paul Dugdale θα σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ.

Γράφει: Esquire Editors 15 Φεβρουαρίου 2021

Η βρετανική μπάντα της rave The Prodigy θα είναι το θέμα ενός νέου μουσικού ντοκιμαντέρ. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, Λίαμ Χόουλετ και Μάξιμ είναι παραγωγοί της ταινίας, η οποία είναι ένα πρότζεκτ της Pulse Films, του στούντιο των ντοκιμαντέρ Lemonade της Beyoncé, του Shut Up And Play The Hits των LCD Soundsystem's και του 20.000 Days On Earth του Νικ Κέιβ.

Ο Πολ Νταγκντέιλ συνεργάτης του συγκροτήματος θα σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ.

Στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει την ταινία "World On Fire" με τις συναυλίες των Prodigy το 2011 και είναι επίσης δημιουργός ταινιών με θέμα τις συναυλίες των Rolling Stones, των Coldplay κ.ά.

Το πρώτο μουσικό ντοκιμαντέρ των Prodigy περιγράφεται ως ασυμβίβαστη και συναισθηματική ιστορία μιας παρέας νεαρών από το Έσσεξ που βρέθηκαν μαζί στη δίνη της rave σκηνής της δεκαετίας του '80 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Χόουλετ και ο Μάξιμ αφιερώνουν την ταινία στον εκλιπόντα αρχηγό των Prodigy, Κιθ Φλιντ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 49 ετών τον Μάρτιο του 2019. "Κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για τη μπάντα… λοιπόν και τί έγινε; Μετά τη συγκλονιστική απώλεια του αδερφού μας Κιθ το 2019, είναι ο σωστός χρόνος για να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, ολόκληρη" αναφέρουν οι Χόουλετ και Μάξιμ σε κοινή δήλωσή τους.

"Είναι μια ιστορία ενός χαοτικού και ταραγμένου ταξιδιού της συμμορίας μας, του γκρουπ, της μπάντας του κόσμου - των Prodigy. 'H απλά, η ιστορία αδερφών σε αποστολή να κάνουν θόρυβο, να θερμαίνουν τις ψυχές των ανθρώπων και να ανατινάζουν τα ηχητικά συστήματα σε όλο τον κόσμο. Αυτό το φιλμ θα γίνει με την ίδια ακεραιότητα που έχει η μουσική μας - χωρίς συμβιβασμούς και ωραιοποιήσεις, ειλικρινές... αφιερωμένο στον Κιθ" τονίζουν.

Οι Prodigy έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.