Weeknd, κόψε μας την ανάσα

Το νέο single του The Weeknd έχει τίτλο "Take My Breath" και μας προετοιμάζει για ένα μέλλον συναρπαστικό.

Τι να πει κανείς για τον Weeknd και πώς να περιγράψει την παρουσία του στη μουσική αλλά και στη Γη; Μία φίλη μου, του γιατρού, όποτε πέφτει το όνομά του στη συζήτηση δεν σταματάει να λέει για εκείνον πώς "αυτός ο έρωτας, αυτό τ' αγόρι, άγγελος ήταν στον ουρανό" και ίσως, αν δεν ήμασταν πεπεισμένοι για το ότι δεν υπάρχουν άγγελοι (σου λέω), να συμφωνούσαμε μαζί της. Μιας και δεν συμφωνούμε, όμως, για τους αγγέλους, θα πούμε απλώς ότι αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον πιο συναρπαστικό τραγουδιστή-σταρ της γενιάς του και μας το απέδειξε για μία ακόμα φορά με το νέο του hit single, το Take My Breath.

Ο ορισμός του super fresh ήχου και της άψογης εικόνας

Ο Καναδός αστέρας δεν έχει πάψει στιγμή να μας απασχολεί τόσο με τη μουσική του όσο και με το image του, καθώς αποτελεί στιλιστικό πρότυπο για εκατομμύρια άντρες ανά τον κόσμο. Παρότι υπάρχει στον χώρο του entertainment από το 2009, το μεγάλο μπαμ το έκανε λίγο αργότερα, στις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 2010, όταν έσκασε σαν ηλεκτρονικός κομήτης στη μουσική βιομηχανία και μας συνεπήρε με τον απόλυτα αναγνωρίσιμο ως δικό του ήχο που φρέσκαρε μια για πάντα την global pop σκηνή, γεμίζοντάς την ως τα πάνω με στακάτα beats, ηλεκτρονικά vibes, λαμπερό ρετροφουτουριστικό 80s περιτύλιγμα και r'n'b φωνητικά.   

Weeknd, κόψε μας την ανάσα

Μήπως η απογείωση δεν έχει ακόμη συμβεί;

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο Weeknd κυκλοφόρησε το δεύτερο greatest hits άλμπουμ του, το The Highlights. Τον ίδιο μήνα ηγήθηκε στο halftime show του Super Bowl. Ακολούθησε μία σειρά από επιτυχημένες συνεργασίες και, πλέον, με το νέο του hit single που κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company μάς έχει λίγο τρομάξει. Με την καλή την έννοια. Τόσο γιατί συνεχίζει να βγάζει σουξεδάρες όσο και γιατί φαίνεται η επιτυχία του να μην έχει αγγίξει ακόμη ταβάνι. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει, λοιπόν; Ως τον ουρανό;

WEEKND

> Διάβασε ακόμα: Ο Weeknd στηρίζει τις Αμερικανίδες αθλήτριες με το δικό του τρόπο

Ας αφήσουμε την απάντηση να τη δώσει η ιστορία με το νέο του άλμπουμ που περιμένουμε πώς και πώς να κυκλοφορήσει και ας περιοριστούμε στο να αναφέρουμε ότι το videoclip για το Take My Breath -σε σκηνοθεσία Cliqua- βρίσκεται ήδη στις top τάσεις με τα ανερχόμενα για τη μουσική στο YouTube της χώρας μας.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος